megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate

  Conectoare plastice circulare pentru conducte de ventilație

  Asamblarea părților individuale ale sistemului de ventilație este foarte simplă cu un conector plastic compatibil. Atunci când conectați două conducte împreună, veți folosi conector interior, când conectați două componente împreună (ramificații, coturi, reducții) cu conector exterior. Pentru conectarea conductelor cu componente la, sistemul nostru de ventilație nu este necesar conector.

  Conectoare plastice circulare găsiți la Dalap.ro în mai multe diametre compatibile cu diferite dimensiuni ale conductelor de ventilație. De la Ø 100 la Ø 150 mm. Instalarea lor este absolut simplă, părțile individuale se introduc una în alta.

  În plus față de conectoare, veți găsi o serie de alte componente compatibile cu sistemul de ventilație. Izolații, ramificații, plăci de montajreducții sau coliere.

  Cu alegerea conectoarelor plastice, precum și proiectarea și punerea în funcțiune a sistemelor de ventilație din elemente circulare din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

   Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

   pe pagina