megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate

  Conducte circulare plastice

  Ventilatorul este inima sistemului de ventilație. Conductele sunt corpul său.

  Conducte circulare plastice ca o bază ideală pentru, rezolvarea sistemelor de ventilație în case și spații comerciale. Se ocupă perfect fără probleme de ventilație și evacuare din băi, toalete, bucătării, precum și magazine, birouri și în alte spații. Desigur, există conectare ușoară la o serie de ventilatoare și hote.

  La Dalap.ro găsiți conducte din plastic circular, rigide, telescopice și flexibile, cu diametre de 100125 și 150 mm. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din plastic PVC de înaltă calitate care rezistă la temperaturi de până la 45 °C.

  În plus față de conducte, veți găsi o serie de alte componente compatibile cu sistemul de ventilație. Izolații, conectoare, ramificații, plăci de montajreducții sau coliere.

  Prin selectarea conductelor, precum și pentru proiectarea și punerea în funcțiune a unui sistem de ventilație din componente circulare din PVC, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

   Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

   pe pagina