megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilatoare

  Ventilatorul. Inima ventilației.

  De aceea la noi veți găsi o gamă largă de ventilatoare de uz casnic și industrial. De exemplu, ventilatoare de tavan, casnice, în conducte, axiale, radiale, silențioase. Avem ventilatoare de baie, toaletă, în bucătărie și spații mari, cum ar fi garaje, restaurante sau săli industriale. Pur și simplu avem soluții pentru mirosuri și umiditate în aproape orice spațiu.

  În plus, Dalap.ro are o gamă largă de accesorii. Cabluri de alimentare, senzori, regulatoare de turație, releu de timp, etc. Și pentru că ventilatorul este adesea doar baza întregului sistem, în oferta noastră veți găsi, de asemenea, conducte, grile, uși de vizitareanemostate și multe alte componente.

  Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de baie

   Băile, datorită umidității ridicate, se aerisesc mult mai greu decât alte încăperi. O încăpere umedă neaerisită nu este un loc deloc ideal și poate duce la mirosuri neplăcute sau, chiar la formarea mucegaiului. Tot ce trebuie să faceți, este să aveți  un ventilator în baie, care să se ocupe de umiditate fără probleme.

   Ventilatoarele pentru baie de la Dalap.ro se gasesc intr-o gamă largă. Puteți alege din: fără funcții suplimentare, cu timer, cu senzor de umiditate, cu senzor de mișcare, în condiții de siguranță la 12V sau extra silențioase.

   Pentru alegerea ventilatorului potrivit, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare industriale

   Ritmul de funcționare ridicat sau  funcționare non-stop nu le cauzeaza probleme. Ventilatoarele industriale combină fiabilitatea și calitatea. Fac față cu brio la mirosurile nedorite și aer greu în birouri, baruri, restaurante, centre sportive, hale industriale și ateliere.

   La Dalap.ro veți găsi un număr mare de ventilatoare industriale axiale, ventilatoare radiale centrifugare, ventilatoare la coșuri de fumventilatoare de acoperiș sau ventilatoare de exterior.

   Pentru alegerea ventilatorului industrial, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare în conducte

   Ventilație de fiabilitate prin conducte. Cu putere de înaltă performanță pentru ventilație pe distanțe lungi. Durată lungă de viață. Fără probleme funcționare intensivă. Acestea toate sunt ventilatoare și turbine în conducte. Ideal pentru birouri, restaurante, hale industriale, dar și casnice sau, de exemplu, cabane.

   La Dalap.ro veți găsi o gamă largă de  circulare plastice și metalice, rectangulare, de perete și șemineu. Pentru a vă face selecția cât mai ușor posibil, puteți găsi și ventilatoare silențioase în conducte, precum și ventilatoare mici potrivite  în principal pentru ventilația casnică.

   Dacă nu sunteți sigur de alegerea corectă, vă putem ajuta la categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare de tavan

   În străinătate, ventilatoarele de tavan sunt o parte comună a echipamentelor de uz casnic, la noi se află încă în curs de dezvoltare. Dar popularitatea lor crește rapid și nu e de mirare. Ele ajută la înfrumusețarea interiorului, dar în principal pentru a supraviețui căldurii de vară, pentru reîmprospatare aerului respirat și chiar să economisească costurile de încălzire.

   La Dalap.ro găsi ventilatoare de tavan într-o gamă largă de modele. De la modele moderne, pentru birouri până la adevărate modele luxoase, în multe nuanțe de culori. Puteti alege din ventilatoare practici cu lumină și fără lumină. În plus, avem, de asemenea, o serie de accesorii. Sticlă de rezervătelecomenzi sau tije de extensie.

   Cu alegerea ventilatorului de tavan, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare casnice

   Ventilatore de uz casnic și alte dispozitive care,  pentru care nu este necesara montare, fixare sau conectare. Ajunge să găsiți pentru ele locul potrivit, conectați la priză și porniți. De aceea, uneori îi numim "ventilatoare portabile".

   La Dalap.ro găsiți mai multe: ventilatoare de masă, ventilatoare cu picior, ventilatoare de podea, aeroterme potrabile încălzire, purificatoare de aer, umidificatoare de aer și dezumidificatoare.

   Pentru alegerea ventilatorului de uz casnic, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Recuperatoare de căldură

   Ventilație prin recuperarea căldurii. Acesta este un aer proaspăt și sănătos, fără pierderi de căldură.

   Principiul acestei soluții este surprinzător de simplu. Foarte simplificat: Recuperarea de căldură reia căldură de la aerul evacuat, care încălzește aerul proaspăt din mediul exterior. Aerul care intră în interior este preîncălzit, și nu este nevoia de a-l mai încălzi cu costuri mai scumpe.

   Recuperarea nu numai că economisește costurile de încălzire, dar și ajută împotriva umezelii nedorite. Ceea ce va fi apreciat în principal, mai ales care suferă de alergii și, persoanele cu probleme de respirație.

   În meniul Dalap.ro veți găsi unități centrale de ventilație cu recuperare și, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură locale cu diferite performanțe și diametre ale conductelor conectate. Pentru recuperare, avem de asemenea, o gamă de accesorii utile.

   Cu alegerea recuperatoarelor, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Încălzitoare de aer

   Frig in camera? Rece în grădină, terasă sau pergolă? Lucru pe timp de iarnă într-o hală slab încălzită? Pentru toate aceste situații, există o soluție simplă. Încălzitoare de aer.

   Încălzitoare de aer găsiți la Dalap.ro în mai multe dimensiuni și variante diferite. Sunt disponibile modele de încălzire pentru diferite diametre de conducte, de perete și aeroterme încălzitoare portabile.

   Cu alegerea încălzitoarelor de aer, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Aparate de aer condiționat climă mobil portabil

   Doriții să vă răcoriți? Vă este cald în zilele canicule fierbinți? O opțiune este aerul condiționat mobil sau clima portabilă.

   Climatizarea mobilă este un dispozitiv compact, cu putere de răcire ridicată, care se potrivește în orice spațiu. Acestea sunt potrivite pentru răcorirea camerelor, cum ar fi birouri, cabane și camere de zi. Pentru o manipulare ușoară sunt echipate cu, roți cu suprafața de rulare.

   Cu alegerea aparate de aer condiționat climă mobil portabil, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Accesorii pentru ventilatoare

   Extindeți funcțiile ventilatorului? Fără probleme. Cu accesorii compatibile, ventilatoarele existenți devin pur și simplu dispozitive moderne cu o serie de caracteristici avansate.

   La Dalap.ro găsiți, clapete antiretur pentru a preveni revenirea mirosurilor sau a aerului rece, relee de timpregulatoare de turație pentru reducerea vitezei și a zgomotului, senzori externitermostate și termoregulatoaretransformatoare cu tensiune de 12V și cabluri de alimentare.

   Cu alegerea de accesorii, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  • Ventilatoare pentru instrumente mici (de răcire)

   Se supraîncălzește calculatorul sau alt dispozitiv? Ventilatoarele de instrumente mici pot fi de ajutor.

   Aceste ventilatoare sunt utilizate pentru răcire, de exemplu, pentru carcase de PC și alte componente de calculator, console de jocuri, rafturi, benzi de alimentare, modemuri, servere, laptopuri, stații de andocare NTB, imprimante 3D, aparate de sudură, surse de alimentare de rezervă, baterii și alte componente electronice.

   Acestea pot fi utilizate în aproape orice dispozitiv sau aparat în cazul în care este necesară scăderea rapidă și intenționată a temperaturii pentru a rezolva o problemă de supraîncălzire. Cu toate acestea, nu trebuie să fie vorba doar de electronice, ci și de cutii de uscare a alimentelor făcute în casă. Prin urmare, ventilatorul de răcire este un produs versatil, cu o gamă largă de utilizări, ideal pentru bricolaj.

   La Dalap.ro veți găsi mici dispozitive de ventilator de 1224 și 230V. Ventilatoare fiabile de dimensiuni mici care, pot oferi performanțe ridicate. Toate acestea, desigur, sunt realizate de înaltă calitate, durabilitate și asamblare ușoară.

   Cu alegerea ventilatoare mici de răcire, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

  Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

  pe pagina