megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Dimensiune
Reglare
Lungime

  Componente PVC rectangulare 110 x 55 mm / Ø 100 mm

  Mici, compacte, practice. Sistemul de ventilație construit cu conducte rectangulare plastice de mărime 110x55 mm ajută la ventilația în băi, toalete, bucătării și în alte locuri, unde este necesară economisirea spațiului. Utilizând reducție compatibilă, este posibilă și conectarea la conductă circulară cu diametrul de 100 mm.

  La Dalap.ro găsiți conducte rectangulare cu mărime de 110x55 mm în diferite lungimi de la jumătate de metru la doi metri. De asemenea, la noi găsiți și alte componente pentru sistemul de ventilație cu dimensiuni compatibile. Izolații, coturi, conectoare, ramificații, plăci de montaj, reducțiicoliere și capace. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate sunt fabricate din plastic PVC de înaltă calitate care rezista la temperaturi de până la 45 °C.

  Proiectarea și punerea în funcțiune a sistemului de ventilație din componente rectangulare din PVC, vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

   Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

   pe pagina