megjelenítése / elrejtése menü

    Anemostate

    Anemostate sau capăt speciale pentru dispersie eficientă sau evacuarea aerului. Procesarea de înaltă calitate, designul modern, dar în special funcționalitatea excelentă se potrivește în spațiile comerciale și rezidențiale. Desigur, este simplu de montat în tencuială cu ajutorul șuruburi sau a componentelor de fixare metalice pe partea din spate.

    În oferta noastră veți găsi atât anemostate din material plastic, fabricate din material ABS de înaltă calitate, cât și variante durabile din oțel inoxidabil și metalice, cu strat de polimer în culoare albă. Dacă nu se specifică altfel, toate modelele sunt echipate cu supapă controlabilă care influențează fluxul de aer necesar.

    Cu alegerea anemostatului potrivit, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Anemostate plastice

      Anemostate plastice fabricate din ABS durabil de înaltă calitate. Soluție disponibilă pentru a asigura dispersia eficientă și evacuarea aerului din încăpere. Capătul funcțională a sistemului de ventilație adecvat pentru zonele comerciale și rezidențiale.

      Anemostatele plastice găsite la Dalap.ro în mai multe diametre diferite de la 80 la 250 mm. Dacă nu se specifică altfel, toate se caracterizează printr-o rezistență ridicată la deteriorarea mecanică, sunt prevăzute cu un inel de etanșare din spumă de cauciuc de înaltă calitate și au supapă controlabilă care influențează fluxul de aer.

      Și dacă varianta plastică nu vă convine, vă oferim și anemostați din metal sau oțel inoxidabil.

      Cu alegerea anemostatului potrivit, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Anemostate metalice

      Anemostate metalice. Capătul funcțional a sistemului de ventilație care asigură dispersia eficientă a aerului sau evacuarea din camera. Versiunea metalică este potrivită pentru montarea pe perete și în tavan unde este necesar pentru a obține un aspect reprezentativ și durabil. Fixarea este posibilă cu ajutorul șuruburilor sau componente de fixare metalice pe partea din spate.

      Cu excepția cazului în care se prevede altfel, anemostatele metalice durabile din metal galvanizate, sunt vopsite în culoare albă decentă. La Dalap.ro le avem în mai multe diametre diferite de la 100 la 250 mm. De asemenea, avem variante din oțel inoxidabil sau plastice. Toate sunt echipate cu supapă controlabilă care influențează fluxul de aer.

      Cu alegerea anemostatului metalic, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Anemostate din oțel inoxidabil

      Anemostat sau element de capăt la ventilație care se ocupă de dispersia eficientă a aerului proaspăt sau evacuarea aerului din spațiu. Versiunea din oțel inoxidabil se poate lăuda de mare funcționalitate, durabilitate exemplară și aspect atractiv ideal pentru zonele comerciale și rezidențiale.

      La Dalap.ro oferim anemostate inoxidabile potrivite pentru montarea pe perete și tavan. Fixarea lor este foarte simplă; dacă nu se specifică altfel, anemostatul ajunge fixat numai cu ajutorul șuruburilor sau, componente de fixare metalice pe partea din spate. Oferim modele în mai multe dimensiuni diferite, de la Ø 100 la Ø 250 mm. Toate sunt echipate cu supapă controlabilă care influențează fluxul de aer.

      Dacă anemostatul din oțel inoxidabil nu vă convine, în oferta noastră puteți găsi variante plastice sau metalice.

      Cu alegerea anemostatului din oțel inoxidabil, suntem bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Difuzoare cu jet de aer

      Jetul și distribuția aerului sunt perfect controlate. Bazați-vă finalizarea sistemului de ventilație într-un mod similar de difuzoare, difuzoare cu jet. Difuzoarele cu jet de aer sunt special concepute pentru suflarea directă a aerului, difuzoarele pot fi utilizate și acolo unde este necesară o combinație fiabilă de ventilație și aspirație.

      Difuzoare cu jet și difuzoare găsiți la Dalap.ro în mai multe dimensiuni de la Ø 100 până la 315 mm. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din plastic durabil de înaltă calitate, care rezistă la condițiile atmosferice nefavorabile și temperaturi.

      Dacă difuzoarele cu jet sau difuzoarele, nu vă convin la capătul sistemul de ventilație, le puteți înlocui cu altele din anemostate.

      Cu alegerea difuzoarelor de aer, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Anemostate cu jet turbionar

      Dacă doriți să obțineți dispersie eficientă a aerului în camera ventilată, alegeți anemostați cu jet turbionar sau difuzor de aer cu jet turbionar. Acestea permit direcționarea aerul în funcție de nevoile camerei și, în același timp, îl distribuie într-o zonă extinsă. Acest lucru îl face potrivit atât pentru gospodării, cât și pentru zonele comerciale.

      La Dalap.ro puteți alege dintre mai multe dimensiuni pătrate. De la 293x293 la 669x669 mm. Pentru anemostate cu jet turbionar, este necesar să ținem minte că trebuie să fie conectați la cutii plenum pentru o funcționare corespunzătoare.

      Cu alegerea anemostatului cu jet turbionar, suntem bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

    pe pagina