megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

Disponibilitate
Dimensiune
Reglare
Lungime

    Componente PVC rectangulare 204 x 60 mm / Ø 125 mm

    Conducte rectangulare plastice ca soluție practică și economică pentru sisteme de ventilație nu numai în tavane suspendate (false). Versiune cu mărime 204x60 mm este destul de plat, poate fi utilizată în special pentru ventilație de dimensiuni medii, băi, toaletelor sau bucătări. Desigur, nu există nici o problemă de conectare a hotei sau a unei conducte circulare cu diametru de 125 mm.

    În plus față de componentele drepte ale conductelor rectangulare din PVC de mărime 204x60 mm, găsiți la Dalap.ro gamă largă de componente compatibile pentru realizarea completă de aer condiționat. Izolații, coturi, conectoare, ramificații, plăci de montaj, reducțiicoliere și capace. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate sunt fabricate din plastic PVC de înaltă calitate care rezista la temperaturi de până la 45 °C.

    Proiectarea și punerea în funcțiune a sistemului de ventilație din componente rectangulare din PVC, vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

      Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

      pe pagina