megjelenítése / elrejtése menü

    Conducte de ventilație metalice

    Conducte de ventilație metalice, combinație de procesare de calitate și material durabil. Asta e ceea ce le face o soluție fiabilă pentru orice distribuție. Ideal pentru birouri, depozite, hale, fabrici, garaje sau case familiare. Conductele metalice pot fi de asemenea conectate la hote.

    Conducte de ventilație rigide spiro precum și, tubulaturi flexibile de ventilație din aluminiu în, versiuni flexibile și cu izolație pot fi găsite la Dalap.ro în, lungimi de la 0,5 m până la 10 m și diametre de la 80 la 450 mm. Datorită acestui fapt, nu ar trebui să fie o problemă combinarea sistemului de climatizare cu orice lungime.

    Conductele de ventilație metalice sunt, bineînțeles, compatibile cu ventilatoare în conducte. Aveți grijă atunci când selectați și să alegeți dimensiunea corectă a diametrelor.

    Cu alegerea conductelor metalic și a altor componente ale sistemului de ventilație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Conducte de ventilație metalice spiro

      Conducte metalice spiro. O soluție populară care combină practicabilitate și durabilitate la prețuri accesibile. O alegere pentru cu trasare mai lungă și, în general, în cazul în care aveți nevoie de rezistență mai mare nu numai împotriva loviturilor. O bază fiabilă pentru sistemul de ventilație.

      Oferim conducte de ventilație spiro metalice la Dalap.ro în diferite lungimi și diametre. De la Ø 80 la Ø 450 mm. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din tablă galvanizată, care rezistă la temperaturi între -30 °C și +100 °C.

      Cu alegerea conductelor metalice spiro, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Tubulaturi de ventilație flexibile izolate

      Vă întrebați cum se face distribuirea aerului cald, sau cum se face sa existe o sursa de aer proaspăt în încăpere? Vă gândiți cum se face o ventilație silențioasă a unei băi, toalete, bucătărie, birou, depozit sau alt spațiu? În toate aceste cazuri, soluția este tubulatura de ventilație flexibilă cu izolație. Aceasta reduce zgomotul și influența condițiilor de temperatură ambiantă asupra aerului distribuit.

      Tubulatura de ventilație flexibilă cu izolație este, alegerea perfectă în locații cu temperaturi diferite ale aerului în, și în jurul tubulaturi. La Dalap.ro le puteți găsi în diametre obișnuite compatibile de la Ø 80 până la Ø 500 mm.

      Cu alegerea tubulaturi de ventilație flexibilă din aluminiu cu izolație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Conducte de ventilație flexibile din aluminiu

      Rezolvați instalația de aer condiționat practic, fiabil și economic. Conductele de ventilație flexibile din aluminiu oferă o manevrare simplă, de exemplu montare ușoară și rezistentă la temperaturi ridicate.

      Conductele de ventilație flexibile din aluminiu sunt, ideale pentru sistemele de ventilație pentru case mici și comerciale. La Dalap.ro le puteți găsi în mai multe lungimi diferite, de la un metru la șase metri și în diametre de la 80 la 315 mm. Dacă nu se specifică altfel, standard rezistă la temperaturi de până la 250 °C, cu viteză a aerului de 25 m/s și presiune de 2000 Pa.

      Cu alegerea conductei de ventilație flexibilă din aluminiu, vă ajutăm bucurosi în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Tubulaturi flexibile de ventilație din aluminiu

      Baza pentru sistemul de ventilație care poate uniform refula si evacua aerul proaspăt. Tubulaturi flexibile de ventilație din aluminiu, adecvate pentru aer condiționat și ca tubulaturi în orice spațiu mai mic, de la birouri la clădiri rezidențiale.

      Tubulaturile flexibile de ventilație din aluminiu din oferta Dalap.ro sunt fabricate din folie de aluminiu argintie foarte rezistentă, în același timp ușoară, cadrul circular din interior fiind din sârmă din oțel carbon. Dacă nu se specifică altfel, rezista la temperatură de la -35 °C la +150 °C la o viteză a aerului de 25 m/s și presiune de 2000 Pa.

      Tubulaturi flexibile de ventilație din aluminiu, avem în mai multe diametre și lungimi diferite. De la Ø 100 mm la Ø 315 mm, cu lungimi de la un metru la zece metri. Nu ar trebui să fie o problemă de a realiza un sistem de ventilație la orice distanță compatibilă cu ventilatoarele noastre cu diametrul necesar.

      Cu alegerea tubulaturii flexibile din aluminiu, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Tubulaturi flexibile de ventilație perforate din aluminiu

      Distribuția uniformă a aerului în zonele comerciale și rezidențiale este asigurată de tubulaturi din aluminiu cu perforare. De obicei, acestea nu servesc pentru a distribui aerul pe distanțe lungi, ci cu deschideri de refulare sau evacuare. Acestea sunt cel mai adesea puse la capătul sistemului de ventilație, unde sistemele de aer condiționat, încălzire și ventilație se termină.

      Datorită perforării, acest tip de tubulaturi este rezistent la abraziune mecanică, în același timp este flexibilă și foarte ușoară. La Dalap.ro le avem în diferite diametre de la Ø 100 la Ø 315 mm și lungimi de la un metru la zece metri. Tubulaturi de ventilație perforată fără probleme, ar trebui să meargă perfect conecta la aproape orice sistem de ventilație.

      Cu alegerea tubulaturii flexibile de ventilație perforată din aluminiu, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Izolație pentru conducte de ventilație

      Este puțin probabil ca un sistem de ventilație cu adevărat eficient și fiabil, să fie fără izolație suplimentară a conductelor. De utilizat de asemenea ca izolație pentru conductele de ventilație, rezistente până la +140 °C, unde aveți nevoie pentru a reduce la minimum pierderile de căldură.

      La Dalap.ro oferim izolatie pentru conducte compatibile, cu diametrul de la 100 mm la 315 mm. Izolația însăși formată din strat de vată minerală din polietilenă internă, învelișul exterior este fabricat din aluminiu laminat rezistent. Desigur, are o mare flexibilitate, și în ultimul rând instalare ușoară pe conducte.

      Cu alegerea izolației pentru conducte de ventilație, bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. De asemenea, ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

    pe pagina