megjelenítése / elrejtése menü

  Modul de control cu întrerupător cu fir, higrostat și comutator de timp HTM pentru ventilator iCON

  Modul suplimentar pentru ventilatoare de baie iCON, care extinde funcția ventilatorului cu întrerupător cu fir, senzor de umiditate "higrostat" (opțiunea cu setare între 40% și 90% umiditate relativă) și comutator de timp cu interval de setare de la 1 până la 45 de minute.

  4 Bucăți

  297,00 lei TVA

  249,58 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  5338
  5019009311708
  24 luni
  Airflow icon
  scroll

  Descriere produse

  Cu acest modul poate fi controlat de un comutator extern sau, direct cu întrerupător cu fir de la modul. În acest caz șnurul nu este ca întrerupător, ci ca un comutator (buton), adică când trageți șnurul el dă doar impuls, ventilatorul pornește și funcționează atâta timp cât este setat (comutator de timp), apoi se oprește singur. Dacă conectați ventilatorul cu modulul la întrerupător extern (buton), puteți pur și simplu tăia firul și să nu îl folosiți. Senzorul de umiditate poate fi setat între 40% și 90% umiditate relativă. Dacă valoarea setată este depășită, ventilatorul pornește automat și funcționează cel puțin atăt timp, cât este stabilită la comutatorul de timp. După care senzorul verifică umiditatea, și dacă este încă ridicată decât limita setată, pornește un nou ciclu de ventilație.

  Senzorul de umiditate folosit, este unul dintre senzorii capacitivi de umiditate de bază. Nu așteptați măsurători exacte și repetabile, comutarea corectă, întreruperea precisă precum și răspunsul rapid la modificarea umidității. Nu poate fi confundat cu un element de comutare în funcție de schimbarea umidității relative în încăpere. Aceste sisteme sunt de multe ori mai scumpe, și sunt utilizate în reglementările industriale. De exemplu, dacă doriți ca ventilatorul să pornească de fiecare dată când faceți duș, este mai bine să folosiți modul cu senzor de mișcare, decât modul cu senzor de umiditate.

  Fisa tehnica

  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  ZnačkaAirflow icon
  ModelICON HTM
  Comutator de timpDa
  Senzor de umiditateDa
  Întrerupăror cu firDa