megjelenítése / elrejtése menü

  Transformator regulator de turație pentru ventilator ARW 3.0/1

  Transformator regulator de turație monofazat este, potrivite pentru motoarele monofazate ale ventilatoarelor controlate de curent nominal de 3,0A. Utilizare pentru montare la sisteme de ventilație industriale sau sisteme de încălzire. Reglare în cinci trepte cu ajutorul rotițe, care este pe panoul frontal. De asemenea este echipat cu buton separat pentru semnalizarea luminoasă a conectării.

  Peste 10 bucăți

  598,00 lei TVA

  502,52 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  47591
  4250622648548
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Transformator regulator de turație monofazat este, potrivite pentru motoarele monofazate ale ventilatoarelor controlate de curent nominal de 3,0A. Utilizarea sa este predestinată pentru montarea în sisteme de ventilație industriale sau sisteme de încălzire. Regulatorul de turație este cu reglare în cinci trepte cu ajutorul rotițe, care este plasată pe panoul frontal al dispozitivului. De asemenea este echipat cu buton separat pentru semnalizarea luminoasă a conectării.

  Regulatorul de turație este fabricat în clasa a II-a de izolație cu grad de protecție IP54. Temperatura maximă din împrejurimi unde poate fi folosit este de 40 °C iar clasa de izolație termică B (130 °C).

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate2,5 kg
  Temperatura de funcționare (°C)40
  Curentul nominal (A)3
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)54
  CuloareAlb
  ModelTRR 3.0
  ControlManual
  MontarePerete