megjelenítése / elrejtése menü

  Transformator regulator de turație pentru ventilator ARW 5.0

  Transformator regulator de turație monofazat este, potrivite pentru motoarele monofazate ale ventilatoarelor controlate de curent nominal de 5,0A. Utilizare pentru montare la sisteme de ventilație industriale sau sisteme de încălzire. Reglare în cinci trepte cu ajutorul rotițe, care este pe panoul frontal. De asemenea este echipat cu buton separat pentru semnalizarea luminoasă a conectării.

  6 Bucăți

  728,00 lei TVA

  611,76 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  47592
  4250622648555
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Transformator regulator de turație monofazat este, potrivite pentru motoarele monofazate ale ventilatoarelor controlate de curent nominal de 5,0A. Utilizarea sa este predestinată pentru montarea în sisteme de ventilație industriale sau sisteme de încălzire. Regulatorul de turație este cu reglare în cinci trepte cu ajutorul rotițe, care este plasată pe panoul frontal al dispozitivului. De asemenea este echipat cu buton separat pentru semnalizarea luminoasă a conectării.

  Regulatorul de turație este fabricat în clasa a II-a de izolație cu grad de protecție IP54. Temperatura maximă din împrejurimi unde poate fi folosit este de 40 °C iar clasa de izolație termică B (130 °C).

  Fisa tehnica

  Tensiune (V)230
  Curentul nominal (A)5
  Frecvență (Hz)50
  Temperatura de funcționare (°C)40
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate4,5 kg
  CuloareAlb
  Grad de protecție (IP)54
  MontarePerete
  Marca de certificare (CE)CE
  ControlManual
  ModelTRR 5.0
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe