megjelenítése / elrejtése menü

  Transformator regulator de turație pentru ventilator ARW 5.0

  Transformator regulator de turație monofazat este, potrivite pentru motoarele monofazate ale ventilatoarelor controlate de curent nominal de 5,0A. Utilizare pentru montare la sisteme de ventilație industriale sau sisteme de încălzire. Reglare în cinci trepte cu ajutorul rotițe, care este pe panoul frontal. De asemenea este echipat cu buton separat pentru semnalizarea luminoasă a conectării.

  Peste 10 bucăți

  994,00 lei TVA

  835,29 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  47592
  4250622648555
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Transformator regulator de turație monofazat este, potrivite pentru motoarele monofazate ale ventilatoarelor controlate de curent nominal de 5,0A. Utilizarea sa este predestinată pentru montarea în sisteme de ventilație industriale sau sisteme de încălzire. Regulatorul de turație este cu reglare în cinci trepte cu ajutorul rotițe, care este plasată pe panoul frontal al dispozitivului. De asemenea este echipat cu buton separat pentru semnalizarea luminoasă a conectării.

  Regulatorul de turație este fabricat în clasa a II-a de izolație cu grad de protecție IP54. Temperatura maximă din împrejurimi unde poate fi folosit este de 40 °C iar clasa de izolație termică B (130 °C).

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate4,5 kg
  Temperatura de funcționare (°C)40
  Curentul nominal (A)5
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)54
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelTRR 5.0
  ControlManual
  MontarePerete