megjelenítése / elrejtése menü

Filtru

    Uși de vizitare

    Acces ușor la închiderea gazului sau a apei, menținând în același timp aspectul plăcut al interiorului băii, toaletelor și altor locuri. Exact în astfel de cazuri, ușă de vizitare practică este ideală pentru plăci de ghips, puțuri sau acces la țevi de alimentare cu apă și încălzire.

    La Dalap.ro găsiți uși de vizitare în diferite variante, dimensiuni și materiale. Plastice cu ușă și cu două uși, din metal, cu mâner sau fără mâner sau, ușă de vizitare sub faianță. Disponibil în variante de la 150x200 la 600x800 mm.

    Cu alegerea ușițelor de vizitare, suntem bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Uși de vizitare plastice

      Acces simplu la capul principal al gazului sau a apei? Uși de vizitare plastice. Soluție practică care se potrivește bine în interiorul băii, în bucătărie, etc.

      Ușa de vizitare este caractarizată fără probleme la montare în perete sau faianță, folosind doar șuruburi sau adeziv. Totul este variabil, deschiderea este posibilă atât în partea stângă, cât și în partea dreaptă, orizontal și vertical.

      Cu excepția cazului în care se prevede altfel, ușa de vizitare plastică este fabricată din masă ABS cu adăugarea de stabilizator UV de protecție. La Dalap.ro găsiți atât variante cu o ușă cât și cu două uși, în mai multe dimensiuni diferite; de la 150x150 la 400x600 mm.

      Cu alegerea ușițelor de vizitare plastice, suntem bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Uși de vizitare metalice

      Folosind ușă de vizitare metalică, puteți ajunge la capul principal al gazului sau a apei fără probleme. De asemenea, se potrivesc în interiorul băilor, toaletelor, bucătăriilor, dar și în cazane și alte spații industriale.

      Ușa de vizitare metalică este potrivită pentru montare pe perete și faianță. Instalarea este simplă, utilizați doar șuruburi sau adeziv. Dacă nu se specifică altfel, deschiderea ușii de vizitare este posibilă atât pe partea stângă, cât și pe cea dreaptă, orizontal și vertical.

      La Dalap.ro găsiți variante de dimensiuni diferite cu mâner sau fără mâner. De la 150x300 la 600x800 mm. Toate sunt fabricate din oțel cu finisaj de polimer alb, ceea ce le face ideale, chiar și în medii umede.

      Cu alegerea ușițelor de vizitare metalice, suntem bucuroși vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Uși de vizitare sub faianță

      Uși de vizitare sub faianță ca mascare elegantă a accesului la închiderea gazului sau a apei. Soluții excelente atât la domiciliu, cât și în zonele comerciale.

      Faianța sau gresie este suficientu a lipi cu ajutorul siliconului pe ușa de vizitare ușor perforată. La fel de simplu este instalarea, ușa se introduce în spațiu și se fixează cu ajutorul ramelor de montare. Uşa ține cu ajutorul magneţilor, pentru deschidere este ideal să folosiți ventuză.

      Uși de vizitare sub faianță găsiți la Dalap.ro în dimensiuni de la 150x150 până la 600x600 mm. Dacă nu se specifică altfel, sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, cu acoperire polimerică care protejează împotriva coroziunii.

      Cu alegerea ușițelor de vizitare sub faianță, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    • Uși de vizitare la conducte de ventilație spiro

      Conductele ar trebui să fie supuse inspecției și întreținerii cel puțin o dată pe an. Ignorarea pe termen lung a acestui proces poate duce la formarea grăsimi sau praf, în cazuri extreme și la incendii ulterioare. De asemenea, conducta este susceptibilă la formarea de bacterii și mucegaiuri, care afectează negativ calitatea aerului.

      Pentru a putea cu ușurință în conducte, este bine să instalați uși de vizitare. Ideal în locuri bine accesibile; de preferință înaintea și, după componentele active cum ar fi ventilatoare, recuperare, etc.

      Ușa de vizitare la conductă de ventilație găsită la Dalap.ro în mai multe dimensiuni diferite, în funcție de diametrul conductei de ventilație. De la Ø 100 la 450 mm. La montare, în conducta de ventilație se taie o gaură după șablonul pregătit, iar ușa de vizitare se va potrivi cu ușurință.

      Cu alegerea ușițelor de vizitare, suntem bucuroși sa vă ajutăm în categoria consultații. Sau ne puteți contacta la info@dalap.ro sau la numărul de telefon 0732 986 506.

    Sortare după Preț: ascendent Preț: descendent În stoc

    pe pagina