megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator cu plasă anti-insecte, comutator de timp și senzor de umiditate Ø 150 mm, motor puternic

  Răsfățați-vă de cel mai înalt confort în ventilația încăperilor rezidențiale și nerezidențiale. În bai, toalete și birouri, veți folosi cu siguranță plasă anti-insectă împotriva insectelor otrăvitoare, și practic comutator de timp și senzor de umiditate care, mențin întotdeauna camera într-un climat ideal. Ventilator Dalap 150 PTZW de înaltă performanță, cu durată lungă de viață și, cu motor patentat.

  2 Bucăți

  264,00 lei TVA

  221,85 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  41223
  4250622615977
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Răsfățați-vă de cel mai înalt confort în ventilația încăperilor rezidențiale și nerezidențiale. În bai, toalete și birouri, veți folosi cu siguranță plasă anti-insectă împotriva insectelor otrăvitoare, și practic comutator de timp și senzor de umiditate care, mențin întotdeauna camera într-un climat ideal. Un bun ajutor este ventilatorul Dalap 150 PTZW de înaltă performanță, cu durată lungă de viață și, cu motor patentat, care are debit mai mare de aer decât ventilatoarele concurente. Dacă lungimea conductei de ventilație este de până la 7 metri, tocmai v-ați găsit ventilatorul perfect de uz casnic.

  Avantajele ventilatorului de baie cu plasă, higrostat și comutator de timp Dalap 150 PTZW

  • comutator de timp cu interval de la 2 până la 30 de minute
  • senzor de umiditate reglabil 60 - 90% umiditate relativă
  • debit mai mare de aer comparativ cu ventilatoarele concurente de același diametru
  • motor cu rulmenți cu bile, durată de viață de până la 40 000 de ore
  • plasă anti-insecte care nu permite insectelor să intre în cameră
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design care se potrivește cu încăperea

  Panoul frontal al ventilatorului de baie Dalap 150 PTZW sub care, este prinsă plasa anti-insecte nu conține nici o inscripție sau logo. Este pur monocrom, deci se potrivește cu spațiul, indiferent unde vreți săl utilizați confortabil în baia sau la birou.

  100% funcționalitate pe perete și în tavan

  Motorul puternic patentat cu rulmenți cu bile, nu va scădea din performanțele sale în poziție verticală sau orizontală. Instalat pe perete și în tavan, astfel puteți fi sigur că vă oferă un confort absolut.

  Pentru ventilație de până la 7 metri

  Și peste performanțelor sale superioare, acest ventilator axial este conceput în primul rând pentru, ventilație prin conducte de până la 7 metri în lungime sau, pentru evacuarea directă prin perete. Pentru distanțe mai lungi utilizați ventilatoare în conducte.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Controlul senzorului de umiditate (higrostat)

  Ventilatorul de baie conține higrostat la care setați, la ce umiditate a aerului să pornească (interval 60 - 90% umiditate relativă). La comutatorul de timp, care se află în interiorul ventilatorului, setați timpul cât timp doriți să funcționeză ventilatorul.

  Higrostat înregistrează că umiditatea din încăpere, a depășit limita setată și pornește ventilatorul, care funcționează atâta timp cât a fost setat la comutatorul de timp. După trecerea timpului selectat, ventilatorul se oprește. Dacă umiditatea este încă ridicată, modul se repetă din nou.

  Fără eliberarea fenolilor în aer

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 150 PTZW este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat și cruce
  Durata: 15 minute

  1. Scoateți capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).
  3. Figura 3 prezintă diagrama corectă de conectare care, este inclusă în pachet la fiecare ventilator.

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate. Ca parte a plângerii nu luăm în considerare deteriorarea ventilatorului în timpul instalării.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  Debit de aer (m³/óra)341
  Presiune statică (Pa)93
  Presiune acustică (dB/3m)40
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate1,07 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)2400
  Putere nominală (W)29
  Curentul nominal (A)0,13
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)34
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  Performanță mai mareDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model150 PTZW
  VersiuneCu plasă anti-insecte
  AplicareBaie, pivniță, spălătorie
  Comutator de timpDa
  Senzor de umiditateDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Durata de viață40.000 ore