megjelenítése / elrejtése menü

  Bandă adezivă din aluminiu până la 100 °C, 50 m

  Bandă adezivă din aluminiu rezistentă la temperatură 100 °C este, realizată din aluminiu foarte pur, este foarte maleabilă cu aderență ridicată. Lungimea benzii este de 50 m și lățime de 50 mm. Este foarte rezistent la umezeală, nu se dezlipește la temperaturi scăzute, este rezistentă la radiațiile UV și se adaptează ușor la suprafețelor inegale.

  Peste 30 de bucăți

  31,00 lei TVA

  26,05 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  3128
  4250622606838
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Bandă adezivă din aluminiu rezistentă la temperatură 100 °C este, realizată din aluminiu foarte pur, este foarte maleabilă cu aderență ridicată. Lungimea benzii este de 50 m și lățime de 50 mm. Este foarte rezistent la umezeală, nu se dezlipește la temperaturi scăzute, este rezistentă la radiațiile UV și se adaptează ușor la suprafețelor inegale. Se compune din trei straturi de folie de aluminiu, hârtie siliconică și strat adeziv. Utilizarea multilateral a acestei benzi va fi apreciată de toată lumea. Dacă aveți nevoie să etanșați permanent îmbinările, aceasta este alegerea potrivită pentru dvs.

  Banda este ideală pentru etanșarea permanentă a conductelor de ventilație (spiro), dar poate fi utilizată la montarea izolației pe conductele de ventilație metalice sau, la instalarea aerului condiționat sau la ventilatoare în conducte. Poate fi folosit și la montarea sistemelor de ventilație și de aer condiționat. Un ajutor ideal pentru etanșarea conductelor de ventilație.

  Avantaje:

  • rezistentă la radiații UV
  • etanșeitate la aburi
  • rezistență ridicată la umiditate
  • bună adaptabilitate la suprafețele inegale
  • aplicabil la majoritatea materialelor de construcție (metale, plastic, lemn, beton etc.)
  • nu se dezlipește la temperaturi scăzute

  Unde pot folosi bandă adezivă?

  • etanșarea sistemelor de ventilație și de aer condiționat și bifurcații
  • la maschare pe fațade
  • pentru etanșarea la vapori

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Temperatura de funcționare (°C)+5 °C până +100 °C
  Lungime50 m
  Marca de certificare (CE)CE
  CuloareArgintie
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelTA 50/50
  MaterialAluminiu
  AplicareEtanșare îmbinări

  Accesorii