megjelenítése / elrejtése menü

  Banda adezivă izolantă pentru ventilație 100 mm, lungime 1 m

  Banda adezivă izolantă de înaltă calitate de 10 cm lățime și lungime 1 metru Dalap LPS, este realizată din spumă de cauciuc care are bune proprietăți termice și de izolare. Ideal pentru montarea sistemelor de ventilație cu componente spiro, în cazul în care acestea nu servesc numai ca izolație și etanșare a conexiunii, de exemplu între flanșă și conductă, ci și ca un amortizor de vibrații la conducte.

  Peste 30 de bucăți

  5,00 lei TVA

  4,20 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  90289
  4250622618633
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Banda adezivă izolantă de înaltă calitate de 10 cm lățime și lungime 1 metru Dalap LPS, este realizată din spumă de cauciuc care are bune proprietăți termice și de izolare. Ideal pentru montarea sistemelor de ventilație cu componente spiro, în cazul în care acestea nu servesc numai ca izolație și etanșare a conexiunii, de exemplu între flanșă și conductă, ci și ca un amortizor de vibrații la conducte. Puteți, de asemenea, să o folosițo și la instalați sisteme de recuperare, unități de climatizare etc.

  Nu este necesar să utilizați această bandă numai pentru conducte de ventilație, cu siguranță își va găsi utilizare și în industria construcțiilor.

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Temperatura de funcționare (°C)+5 °C până +55 °C
  Lungime1 m
  CuloareNegru
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelLPS 100/1
  MaterialSpumă de cauciuc
  VersiunePentru etanșarea la ventilație
  AplicareSisteme de distribuție a aerului
  MontarePerete, conducte

  Accesorii