megjelenítése / elrejtése menü

  Banda adezivă izolantă pentru ventilație 50 mm, lungime 1 m

  Banda adezivă izolantă de înaltă calitate de 5 cm lățime și lungime 1 metru Dalap LPT, este realizată din spumă de cauciuc care are bune proprietăți termice și de izolare. Ideal pentru montarea sistemelor de ventilație cu componente spiro, în cazul în care acestea nu servesc numai ca izolație și etanșare a conexiunii, de exemplu între flanșă și conductă, ci și ca un amortizor de vibrații la conducte.

  În prezent vândut

  3,00 lei TVA

  2,52 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  90288
  4250622618626
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Banda adezivă izolantă de înaltă calitate de 5 cm lățime și lungime 1 metru Dalap LPT, este realizată din spumă de cauciuc care are bune proprietăți termice și de izolare. Ideal pentru montarea sistemelor de ventilație cu componente spiro, în cazul în care acestea nu servesc numai ca izolație și etanșare a conexiunii, de exemplu între flanșă și conductă, ci și ca un amortizor de vibrații la conducte. Puteți, de asemenea, să o folosițo și la instalați sisteme de recuperare, unități de climatizare etc.

  Nu este necesar să utilizați această bandă numai pentru conducte de ventilație, cu siguranță își va găsi utilizare și în industria construcțiilor.

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Temperatura de funcționare (°C)+5 °C până +55 °C
  Lungime1 m
  CuloareNegru
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelLPT 50/1
  MaterialSpumă de cauciuc
  VersiunePentru etanșarea la ventilație
  AplicareSisteme de distribuție a aerului
  MontarePerete, conducte

  Accesorii