megjelenítése / elrejtése menü

  Colier fixare cu protecție cauciuc microporos Ø 315 mm

  Colier fixare metalic este realizat din oțel galvanizat și, strat de cauciuc microporos care previne vibrațiile și zgomotul. Se strânge cu ajutorul șurubului. Colier de fixare este utilizat pentru, conectarea rapidă și fiabilă a componentelor de ventilație, cum ar fi conducte, coturi, ramificați etc.

  Peste 10 bucăți

  72,99 lei TVA

  61,34 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  90253
  4250622608108
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Colier de fixare metalic Ø 315 mm este realizat din oțel galvanizat și, strat de cauciuc microporos care previne vibrațiile și zgomotul. Se strânge cu ajutorul șurubului. Colier de fixare este utilizat pentru, conectarea rapidă și fiabilă a componentelor de ventilație, cum ar fi conducte, coturi, ramificați etc. Colierul ușurează montarea și scoaterea ventilatorului pentru întreținere și curățare. Montarea este posibilă atât pe perete, cât și pe tavan. Ajunge să puneți pe componentul necesar (întregul sortiment al nostru este compatibil), fixați și asigurați strângerea prin înșurubarea șurubului.

  Fisa tehnica

  Diametru315 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,33 kg
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelMCG 315
  MaterialAluminiu, cauciuc
  AplicarePentru fixare componente ventilație
  MontareFixare conducte

  Accesorii