megjelenítése / elrejtése menü

  Conductă circulară flexibilă până la +250 °C Ø 200 mm, lungime 1000 mm

  Conducta de aer rotundă flexibilă Dalap ALUDAP 200/1 este potrivit pentru distribuții de aer mai scurte, în special în spații mici cu o configurație complexă (de exemplu, bucătării, băi, magazine, depozite, câmpuri, sere etc.). O fabricăm din bandă de aluminiu de înaltă calitate, ceea ce face ca conducta să fie extrem de ușoară și, în același timp, să reziste la temperaturi de până la 250 °C. În plus, este foarte ușor de modelat și asamblat.

  Peste 10 bucăți

  25,00 lei TVA

  21,01 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  8515
  4250622603745
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Conducta de ventilație flexibilă din aluminiu Dalap ALUDAP cu un diametru de 200 mm si o lungime maxima de 1000 mm este ideal pentru o distribuție mai scurtă a aerului în spații mici și mijlocii cu o configurație complexă (de exemplu, bucătării, băi, toalete, magazine, depozite, sere, câmpuri sau tavane suspendate). Această conductă de aer este, de asemenea, potrivită pentru conectarea componentelor individuale cu alte sisteme de distribuție a aerului. Acestea includ cel mai adesea ventilatoare de conducte și, în special, hote, diverse fitingurigrile de ventilație sau supape cu clapetă.

  Conducta de aer flexibilă Dalap ALUDAP poate fi conectată cu ușurință la ventilatoare și grile de ventilație.Conducta de aer flexibilă Dalap ALUDAP poate fi conectată cu ușurință la ventilatoare și grile de ventilație.

  Avantajele conductei flexibile Dalap ALUDAP Ø 200 mm / 1 m lungime

  • adecvate pentru distribuirea aerului pe o distanță mai scurtă sau pentru conectarea componentelor la sistemul de ventilație
  • este ușor de îndoit, de modelat, de întins și de scurtat în funcție de necesități
  • greutate redusă și rezistență ridicată în același timp
  • pentru temperaturi cuprinse între -30 și +250 °C
  • asamblare și manipulare simplă, chiar și în spații înguste sau greu accesibile
  • compatibil conducte si componente de acelasi diametru
  • producție proprie din bandă de aluminiu de înaltă calitate


  Conductă de aer durabila si usoara de producție proprie

  Producem această conductă de aer flexibilă din bandă de aluminiu de 0,07 mm grosime, care este îmbinată ferm cu ajutorul unei mașini speciale. Datorită materialului utilizat, ALUDAP este extrem de ușoară în comparație cu conductele de aer fabricate din folie de aluminiu, dar în același timp este foarte durabilă. Cu o viteză maximă a aerului de 25 m/s și o presiune de 2000 Pa, poate fi expusă fără nicio grijă la temperaturi cuprinse între -30 și +250 °C. Conducta flexibilă din aluminiu Dalap ALUDAP poate fi modelată, întinsă și asamblată în funcție de necesități.

  Conducta flexibilă din aluminiu Dalap ALUDAP poate fi modelată, întinsă și asamblată în funcție de necesități.Conducta flexibilă din aluminiu Dalap ALUDAP poate fi modelată, întinsă și asamblată în funcție de necesități.

  Manipulare și asamblare simplă

  Conducta Dalap ALUDAP 200/1 se livrează în stare comprimată, adică aproximativ 30% din lungimea sa finală. Întinderea acestuia la lungimea maximă se face cel mai bine de către două persoane, în timp ce îl rotesc în același timp în sens invers acelor de ceasornic. După întindere, această conductă de aer metalică este foarte ușor de îndoit, modelat și scurtat (de exemplu, cu un cutter). Pentru a-l fixa, vă recomandăm să folosiți o curea din oțelbandă adezivă din aluminiu sau chiar bandă adezivă din PVC.

  Fisa tehnica

  Diametru200 mm
  Presiune maximă Pa2000 Pa
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,21 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +250 °C
  Lungime1 m
  CuloareArgintie
  Rezistenta calduraDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelALUDAP 200/1
  MaterialAluminiu
  VersiuneTubulatură flexibilă
  AplicareDistribuția aerului
  Utilizareinterior si exterior
  Montarepe perete / tavan / tavan suspendat

  Descarcari

  Videoclipuri

  Accesorii