megjelenítése / elrejtése menü

  Conductă rectangulară rigidă plastic 204x60 mm, lungime 1000 mm

  Conductă rectangulară PVC cu dimensiune 204x60 mm și lungime de 1 m. Se utilizează în principal în locuri unde nu este destul spațiu, iar utilizarea conductelor circulare clasice nu este adecvată. Acesta poate fi utilizat, de exemplu, la conectare cu sistemul de evacuarea aerului (hota de bucătărie...).

  Peste 30 de bucăți

  46,01 lei TVA

  38,66 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  8010
  4250622610255
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Conductă de ventilație din PVC cu dimensiuni de 204x60 mm și lungime de 1 m. Se utilizează în principal în locuri unde nu este destul spațiu, iar utilizarea conductelor circulare clasice nu este adecvată.

  Este utilizat în spații mici și mijlocii, cum ar fi apartamente, bucătării, toalete, cămară, birouri etc. Se utilizează pentru conectarea la sistemul de evacuarea aerului (hota de bucătărie...). Conducta are durată lungă de viață. Montarea este simplă, fără utilizarea unor unelte complicate (capetele sunt pur și simplu introduse una în alta). Puteți preveni formarea condensului în conducte folosind izolația termică Dalap din polistiren rezistent. Este recomandată în cazul în care există o diferență mare de temperatură și, prin urmare, există riscul de rouă în interiorul conductei de aer. În plus, izolația reduce, de asemenea, zgomotul și protejează conducta în sine de deteriorare. 

  Conducta este destinat pentru temperatură de 50 °C și, este fabricat din masa ABS în culoare alb.

  Pentru a conecta conducte suplimentare, este necesar conector exterior.

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate1,25 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-25 °C până +50 °C
  Lungime1 m
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model8010
  MaterialPlastic ABS
  VersiuneConductă rigidă
  AplicareConductă pentru ventilație
  MontarePerete, tavan

  Videoclipuri

  Accesorii