megjelenítése / elrejtése menü

  PVC conductă de ventilație circulară Ø 100 mm, lungime 1000 mm

  Conducte de ventilație plastice cu diametrul de 100 mm și lungimea de 1 m sunt, utilizate pentru distribuirea sau evacuarea aerului în spații mici și medii. Este folosit pentru conectarea la sistemul de evacuarea aerului (hote etc.).

  Peste 30 de bucăți

  28,00 lei TVA

  23,53 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  1010
  4250622610088
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Conducta de ventilație din plastic Ø 100 mm și lungimea de 1 m pentru, refulare sau evacuarea aerului din încăpere sau în încăpere. Utilizat în spații mici și mijlocii, cum ar fi apartamente, bucătării, toalete, cămară, birouri etc. Se utilizează pentru conectarea la sistemul de evacuarea aerului (hote ...).

  Conducta de aer este fabricată din plastic PVC alb de înaltă calitate, cu o durată de viață lungă. Montarea este simplu, fără utilizarea unor unelte complicate (capetele sunt pur și simplu introduse una în alta). Puteți preveni formarea condensului în conducte folosind izolația termică Dalap din polistiren rezistent. Este recomandată în cazul în care există o diferență mare de temperatură și, prin urmare, există riscul de rouă în interiorul conductei de aer. În plus, izolația reduce, de asemenea, zgomotul și protejează conducta în sine de deteriorare. Conducta este proiectată pentru temperatură de 50 °C.

  Pentru conectarea altei conducte este necesar: conector interior

  Fisa tehnica

  Diametru100 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,65 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-25 °C până +50 °C
  Lungime1 m
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model1010
  MaterialPlastic PVC
  VersiuneConductă rigidă
  AplicareExterior și interior

  Videoclipuri

  Accesorii