megjelenítése / elrejtése menü

  Dicționar de termeni

  V-am pregătit câțiva termeni de bază din lumea ventilatoarelor și a sistemelor de ventilație, care vă vor ajuta să navigați printre produsele din gama noastră.

  Cele mai căutateACDEÎMNPRSTVZ

  Ventilator axial

  Ventilatoarele axiale utilizează fluxul de aer în direcția axei de rotație a elicei pe ax. Acestea sunt utilizate mai ales în cazurile în care, când este necesar un flux mare de aer fără cerințe de presiune de transport ridicat.

  Zonele de siguranță

  Zonele de siguranță vă permit să aflați posibilitatea locației de ventilație în băi și spații similare.

  Comutator de timp (timer)

  Comutatorul de timp, timer în limba engleză vă permite să porniți și, să opriți automat ventilatorul. Datorită lui, aveți posibilitatea să setați intervalul de ventilație în intervale de timp prestabilite.

  Senzor de mișcare

  Senzor pentru măsurarea umidității în cameră. Ventilatoarele cu acest senzor sunt capabilie cu o setare dinainte stabilită să pornească și să oprească singure.

  Senzor de umiditate (higrostat)

  Senzor pentru măsurarea umidității în cameră. Ventilatoarele cu acest senzor sunt, capabili cu setare dinainte prestabilită singure să pornească și să oprească.

  Debit de aer recomandat

  Debit ideal de aer pentru o funcționare de ventilație corectă.

  Tip filtru

  Alegerea filtrelor de evacuare și refulare a aerului potrivite este, foarte importantă pentru operațiunea ideală de recuperare.

  Tipul schimbătorului de căldură

  Descrierea diferitelor tipuri de schimbător ar putea ajunge pâna la câteva zeci de pagini. În termeni simpli, însă, este dispozitivul cheie în care aerul cald, care este evacuat încălzește aerul rece la intrare.

  Motor EC

  Motoarele EC sunt potrivite pentru ventilatoare deoarece, spre deosebire de motoarele asincrone AC, acestea prezintă o eficiență ridicată chiar și la viteze mai mici, ceea ce duce la un consum de energie semnificativ mai mic.

  Zgomot (zgomot acustic)

  Acesta este zgomotul ventilatorului când funcționează. În cazul nostru, este vorba în mare parte de decibeli măsurați la 3 metri de ventilatorul pornit.

   

  Categoria de consultații

  Cum funcționează?

  Instalarea corectă

  Dicționar de termeni

  Calculator pentru alegerea potrivită a ventilatorului