megjelenítése / elrejtése menü

  Cutie de distribuție dublă din plastic Dalap Flexitech PADB, 18 iesiri Ø 63 mm, flansa Ø 200 mm

  Cutia de distribuție orizontală Dalap Flexitech PADB din plastic solid este utilizată pentru a conecta conducta standard cu sistemul de conducte Flexitech. Este echipat cu 18 iesiri de Ø 63 mm pentru conectarea conductelor flexibile și o flanșă pe partea superioară de Ø 200 mm. Este utilizat în industrie și în casă pentru distribuirea uniformă a aerului în mai multe încăperi.

  Peste 10 bucăți

  392,00 lei TVA

  329,41 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  196406
  4250622874909
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Cutia de distribuție dublă din plastic Dalap Flexitech PADB este utilizată pentru a conecta conducte standard cu sistemul de conducte Flexitech. Este echipat cu 18 iesiri de Ø 63 mm pentru conducte flexibile și o flanșă pe partea superioară de Ø 200 mm. Este utilizat în industrie și în casă pentru distribuirea uniformă a aerului în mai multe încăperi. Cu toate acestea, este destinat numai aerului curat, fără grăsimi, substanțe agresive și particule mai mari de praf sau cenușă. Datorită profilului său redus, este ideal pentru utilizarea în tavane suspendate.

  Avantajele cutiei Dalap Flexitech 200 PADB 63x18

  • permite distribuirea uniformă a aerului în mai multe încăperi
  • datorită profilului său redus, potrivit pentru tavane suspendate
  • 18 iesiri de Ø 63 mm pentru conducte flexibile
  • flansa pe partea superioara de Ø 200 mm pentru conducte standar
  • destinate admiterii și evacuării aerului
  • garnitură de cauciuc care împiedică scurgerile de aer
  • sistem modular FLEXITECH
  • din polipropilenă (PP) cu elastomer termoplastic (SEPS)
  • asamblare și întreținere simple, posibilitate de modificare în funcție de necesități


  Sistem de kit de construcție

  Sistemul FLEXITECH poate fi complet modificat în funcție de nevoile unei situații specifice. De exemplu, flanșele sau capacele individuale pot fi pur și simplu decupate și asamblate în funcție de nevoile dumneavoastră, fără ca etanșeitatea întregului sistem de distribuție să fie afectată. De exemplu, această cutie poate fi dezasamblată și reasamblată într-o configurație verticală sau, cu ajutorul unor capace și flanșe suplimentare, poate fi transformată în două cutii separate de dimensiuni complete.


  Părțile individuale ale cutiei Dalap Flexitech pot fi rearanjate cu ușurință în funcție de nevoile dumneavoastră.

  Asamblare și întreținere simplă

  Cutia de distribituie Dalap Flexitech PADB 63x18 este fabricata din plastic ușor și rezistent. Este complet compatibil cu conducte flexibile de 63 mm, care se fixează pe cutie cu ajutorul unor încuietoriInele de etanșare din cauciuc să asigure etanșeitatea îmbinării. Găurile nefolosite pot fi prevăzute cu dopuri pentru o închidere ermetică. Flansa de Ø 200 mm este utilizat pentru a conecta conductele de admisie sau de evacuare, în timp ce capacul alb de pe partea cutiei sau de pe partea opusă servește, de asemenea, ca orificiu de inspecție. Capacul detașabil este astfel ideal pentru o eventuală curățare a sistemului de ventilație.


  Demonstrație de conectare a conductelor flexibile, a dopurilor și de fixare cu încuietori.

  Fisa tehnica

  Diametru63 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate3,36 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-20 to +60
  CuloareGri
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelFlexitech 200 PADB 63x18
  Materialplastic

  Descarcari

  Accesorii