megjelenítése / elrejtése menü

  Dalap GM 122 BKND grilă de ventilație neagră din oțel inoxidabil, cu capotă, clapetă și flanșă, Ø 125 mm

  Grila de ventilație Dalap GM 122 BKND din oțel inoxidabil de culoare neagră este ideală pentru terminarea unei conducte de aer cu un diametru de 125 mm. Combinația dintre capotă și clapeta antiretur protejează conducta de aer de pătrunderea murdăriei, a animalelor mici și previne, de asemenea, refluxul aerului deja ventilat și posibila colorare a peretelui exterior, de ex. din cauza fumului de gătit.

  Peste 30 de bucăți

  139,00 lei TVA

  116,81 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  99340
  4250622875906
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație Dalap BKND Ø 125 mm (denumirea modelului Dalap GM 122 BKND) cu capotă, flanșă și clapetă de reținere este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și durabil, de culoare neagră. Această grilă este utilizată în principal pentru aerisirea aerului din bucătării, cel mai adesea ca o terminație pentru hotele de aspirație etc.

  Avantajele grilei de ventilatie Dalap BKND Ø 125 mm

  • combinația practică dintre un capac și o clapetă antiretur protejează conducta de aer de pătrunderea murdăriei, a apei de ploaie sau a animalelor mici, precum și de refluxul aerului deja ventilat și de o eventuală pătare a peretelui exterior, de exemplu, de la fumul de gătit
  • deschiderea și închiderea silențioasă a clapetei metalice datorită benzii de spumă
  • fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și durabil, cu rezistență la temperaturi ridicate (de la -30 °C la +100 °C)
  • instalare simplă datorită flanșei de Ø 125 mm - este suficient să o introduceți într-o conductă rotundă cu același diametru și să fixați grila pe perete cu ajutorul unor șuruburi
  • cauciuc de etanșare pentru aderența completă a grilajului la placare

  O combinație practică între o clapetă antiretur și o capotă

  Clapeta anti-retur permite aerului să circule într-o singură direcție, împiedicând astfel întoarcerea aerului deja ventilat. De asemenea, împiedică păsările, insectele și rozătoarele mici să pătrundă în conducta de aer. Capota previne posibila pătrundere a apei în caz de ploaie, dar protejează și peretele exterior împotriva pătării de fum și de vaporii grași de la gătit. Astfel, grilajul poate fi utilizat acolo unde este necesară doar o ventilație unidirecțională (de exemplu, din încăperi precum bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.).

  Dalap BKND 125

  Funcționare silențioasă datorită garniturii din spumă

  Clapeta metalică de neretur are bandă de spumă în jurul circumferinței sale interioare. După oprirea ventilației și închiderea clapetei, nu se produce niciun zgomot. Există, de asemenea, un punct acoperit cu spumă pe partea interioară a capotei, care elimină un eventual zgomot atunci când clapeta este deschisă complet și rapid.

  Garnitură și flanșă pentru o instalare ușoară

  În jurul marginii exterioare a grilajului de ventilație Dalap GM 122 BKND există o garnitură de cauciuc care asigură aderența completă a grilajului la placare și îl protejează, de asemenea, de zgârieturi. În plus, datorită flanșei cu diametrul de 125 mm, grila de ventilație poate fi montată cu ușurință într-o conductă corespunzătoare.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,456 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 to +100
  Culoarenegru (RAL 7021)
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelGM 122 BKND
  Materialotel inoxidabil
  Versiunecu protectie si clapeta antireutr
  Aplicareexterior
  Montarepe perete
  FlanșăDa
  ReglareNu

  Descarcari

  Accesorii