megjelenítése / elrejtése menü

  Grilă de ventilație din plastic Dalap GP 200x200 RNI ASA cu jaluzele fixe si plasa anti-insecte, alba

  Grila de ventilație Dalap RNI 200x200 mm, realizată din plastic ASA de înaltă calitate și durabilă, de culoare alba, este ideală pentru acoperirea gurii de ventilație. Grila este echipată cu jaluzele orizontale fixe si plasa anti-insecte, cu ajutorul careia previne eficient intrarea insectelor in incapere. Grila de ventilatie este usor de instalat.

  Peste 30 de bucăți

  21,00 lei TVA

  17,65 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  2027
  4250622873759
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație Dalap RNI 200x200 mm (denumire model Dalap GP 200x200 RNI ASA) cu lamele fixe si plasa anti-insecte este fabricată din plastic ASA de înaltă calitate și durabil, de culoarea alba. Grila este echipată cu jaluzele orizontale fixe care permit ventilatia continua si o plasa anti-insecte pentru protejarea casei impotriva insectelor nedorite sau a diferitelor particule de murdarie de afara. Această grilă este utilizată pentru a acoperi gurile de aerisire a diferitelor spatii. Acestea pot fi, de exemplu spații rezidențiale și nerezidențiale, cum ar fi băi, toalete, bucătării, dar și diverse clădiri publice și industriale.

  Avantajele grilei de ventilație Dalap RNI 200x200 mm

  • jaluzele orizontale fixe pentru ventilatie continua
  • plasa anti-insecte pentru protejarea casei de daunatori nedoriti si murdarie
  • este fabricata din plastic ASA de înaltă calitate și durabil, cu rezistență ridicată la temperaturi mari (de la -40 °C la + 90 °C), nu se decoloreaza și este ușor de curățat
  • partea centrală cu lamele fixe este detașabilă pentru acces ușor la spațiul din spatele grilajului si pentru ingrijirea plasei anti-insecte
  • instalare ușoară


  Combinația
  practică dintre jaluzele fixe si plasa anti-insecte

  Grila de ventilație Dalap RNI 200x200 mm este echipată cu lamele fixe, datorită cărora este posibilă ventilația continuă - intensă atunci când ventilatorul este pornit si mai usoara atunci când acesta este oprit. In spatele jaluzelelor este plasa anti-insecte care previne ca acestea sa intre in sistemul de aer conditionat sau direct in camera. Astfel, devine o soluție ideală nu numai în casele familiale, ci și în depozite, hale de producție sau fabrici.

  Aer curat fără eliberarea de fenoli

  Sănătatea este cel mai important lucru pentru noi, motiv pentru care și acest produs îndeplinește standardul nostru FENOLSTOP®. În acest fel puteți fi siguri nu se eliberează fenoli din plastic în timpul transportului de aer. Astfel, se obține un confort maxim in timpul schimbului de aer și se menține un mediu sănătos.

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,23 kg
  Temperatura de funcționare (°C) -40 până la +90
  Marca de certificare (CE)CE
  Culoarealb (RAL 9016)
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelGP 200x200 RNI ASA
  Materialplastic ASA
  Versiunecu plasa anti-insecte
  Aplicareîn aer liber și pentru uz casnic
  Montarepe perete și pe tavan
  FlanșăNu
  ReglareNu

  Descarcari

  Accesorii