megjelenítése / elrejtése menü

  Grilă de ventilație din PVC cu jaluzele actionate mecanic 187x187 mm cu flanșă Ø 150 mm, albă

  Grila de ventilație plastică cu flanșă este, potrivită atât pentru ventilație cât și pentru refulare. Grila are jaluzele orizontale fixe cu înclinare, iar în spatele lor este situat reglare mecanică pentru închiderea fluxului de aer.

  Peste 30 de bucăți

  60,00 lei TVA

  50,42 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  8506
  4250622615113
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație plastică 187x187 mm cu flanșă Ø 150 mm este, potrivită atât pentru ventilație cât și pentru refulare. Are jaluzele orizontale fixe cu înclinare, iar în spatele lor este situat reglare mecanică pentru închiderea fluxului de aer.

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila de ventilație este fixată pe perete sau tencuială cu șuruburi în găuri care, sunt ascunse sub grilă (vezi fig.) sau, conectată la conductă cu același diametru printr-o simplă introducere.

  Material

  Grila este fabricată din plastic ABS (păstrează rezistența culorii la soare), care este prevăzută cu plasă anti-insecte. Grila datorită construcției sale este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,243 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +70 °C
  Marca de certificare (CE)CE
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelGP 150 FLN
  MaterialPlastic
  VersiuneGrilă cu reglare
  AplicareCu plasă anti-insecte și reglare
  MontarePerete, tavan
  ReglareDa

  Accesorii