megjelenítése / elrejtése menü

  Grila de ventilație metalică cu jaluzele gravitaționale fără flanșă 285x285 mm, gri

  Grila de ventilație metalică de înaltă calitate Dalap SMPG 285 în culoare gri fără flanșă este potrivită atât pentru ventilație din clădiri comerciale, industriale etc. Această grilă de ventilație cu jaluzele gravitaționale (plastic) și corp metalic este tratată cu strat de polimer pentru o mai bună rezistență la condițiile meteorologice externe. Construcția este foarte durabilă cu rigiditate mai mare.

  Peste 10 bucăți

  201,00 lei TVA

  168,91 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  90348
  4250622621008
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație metalică de înaltă calitate Dalap SMPG 285 în culoare gri fără flanșă este, potrivită atât pentru ventilație cât și pentru evacuare din clădiri comerciale, industriale etc. Această grilă de ventilație cu jaluzele gravitaționale (plastic) și corp metalic este, tratată cu strat de polimer pentru o mai bună rezistență la condițiile meteorologice externe. Construcția este foarte durabilă cu rigiditate mai mare (nu se răsucește). Proiectarea grilei este concepută pentru a preveni căderea lamelelor din plastic, care în plus se extind peste partea din jos a grilei pentru, a preveni pătrunderea apei în conducte și, să nu provoacă pagube.

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila este fixată pe perete sau tencuială folosind șuruburi în găurile care, sunt ascunse sub grilă.

  Material

  Grila este fabricată din oțel cu finisaj polimeric în gri (RAL 7001), iar jaluzele sunt din plastic întărit. Datorită construcției sale este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,76 kg
  CuloareGri (RAL 7001)
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelSMPG 285
  MaterialMetal (cu finisaj polimer)
  VersiuneCu jaluzele gravitaționale
  AplicareExterior
  MontarePerete