megjelenítése / elrejtése menü

  Grila de ventilație metalică cu jaluzele gravitaționale fără flanșă 300x300 mm, gri

  Grila de ventilație metalică de înaltă calitate Dalap SMPG 300 în culoare gri fără flanșă este potrivită atât pentru ventilație din clădiri comerciale, industriale etc. Această grilă de ventilație cu jaluzele gravitaționale (plastic) și corp metalic este tratată cu strat de polimer pentru o mai bună rezistență la condițiile meteorologice externe. Construcția este foarte durabilă cu rigiditate mai mare.

  Peste 10 bucăți

  166,00 lei TVA

  139,50 lei fara TVA

  Comanda de minim 750,00 lei si transportul e gratuit
  90349
  4250622621015
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație metalică de înaltă calitate Dalap SMPG 300 în culoare gri fără flanșă este, potrivită atât pentru ventilație cât și pentru evacuare din clădiri comerciale, industriale etc. Această grilă de ventilație cu jaluzele gravitaționale (plastic) și corp metalic este, tratată cu strat de polimer pentru o mai bună rezistență la condițiile meteorologice externe. Construcția este foarte durabilă cu rigiditate mai mare (nu se răsucește). Proiectarea grilei este concepută pentru a preveni căderea lamelelor din plastic, care în plus se extind peste partea din jos a grilei pentru, a preveni pătrunderea apei în conducte și, să nu provoacă pagube.

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila este fixată pe perete sau tencuială folosind șuruburi în găurile care, sunt ascunse sub grilă.

  Material

  Grila este fabricată din oțel cu finisaj polimeric în gri (RAL 7001), iar jaluzele sunt din plastic întărit. Datorită construcției sale este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  MaterialMetal (cu finisaj polimer)
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,8 kg
  CuloareGri (RAL 7001)
  VersiuneCu jaluzele gravitaționale
  AplicareExterior
  MontarePerete
  ModelSMPG 300
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe