megjelenítése / elrejtése menü

  Grila de ventilație metalică cu jaluzele gravitaționale fără flanșă 400x400 mm, albă

  Grila de ventilație metalică Dalap SMP 400 fără flanșă este potrivită atât pentru ventilație cât și pentru evacuare. Grilă de ventilație cu jaluzele gravitaționale (plastic) și corp metalic este tratată cu strat de polimer în culoare albă pentru o mai bună rezistență la condițiile meteorologice externe. Este mai durabilă cu rigiditate mai mare (nu se răsucește).

  Peste 30 de bucăți

  179,01 leicu TVA

  150,43 lei fara TVA

  Cumpărați încă de 750,00 lei și transportul aveți gratuit
  90249
  4250622608450
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație 400x400 mm fără flanșă este potrivită atât pentru ventilație cât și pentru evacuare. Grilă de ventilație cu jaluzele gravitaționale (plastic) și corp metalic este tratată cu strat de polimer în culoare albă pentru o mai bună rezistență la condițiile meteorologice externe. Este mai durabilă cu rigiditate mai mare (nu se răsucește). Acest lucru preveni căderea lamelelor din plastic, care în plus se extind peste partea din jos a grilei pentru, a preveni pătrunderea apei în conducte și, să nu provoacă pagube.

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila este fixată pe perete sau tencuială folosind șuruburi în găurile care, sunt ascunse sub grilă (vezi fig.)

  Material

  Grila este fabricată din oțel cu finisaj polimeric în culoare albă, iar jaluzele sunt din plastic întărit. Datorită construcției sale grila este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  MaterialMetal (cu finisaj polimer)
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate1,231 kg
  CuloareAlb (RAL 9016)
  VersiuneCu jaluzele gravitaționale
  AplicareExterior
  MontarePerete
  ModelSMP 400
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe