megjelenítése / elrejtése menü

  Grila de ventilație metalică cu jaluzele gravitaționale fără flanșă 835x835 mm, albă

  Grila de ventilație metalică Dalap SMP 835 fără flanșă este potrivită atât pentru ventilație cât și pentru evacuare. Grilă de ventilație cu jaluzele gravitaționale (plastic) și corp metalic este tratată cu strat de polimer în culoare albă pentru o mai bună rezistență la condițiile meteorologice externe. Este mai durabilă cu rigiditate mai mare (nu se răsucește).

  9 Bucăți

  692,00 lei TVA

  581,51 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  90315
  4250622615076
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație 835x835 mm fără flanșă este potrivită atât pentru ventilație cât și pentru evacuare. Grilă de ventilație cu jaluzele gravitaționale (plastic) și corp metalic este tratată cu strat de polimer în culoare albă pentru o mai bună rezistență la condițiile meteorologice externe. Este mai durabilă cu rigiditate mai mare (nu se răsucește). Acest lucru preveni căderea lamelelor din plastic, care în plus se extind peste partea din jos a grilei pentru, a preveni pătrunderea apei în conducte și, să nu provoacă pagube.

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila este fixată pe perete sau tencuială folosind șuruburi în găurile care, sunt ascunse sub grilă (vezi fig.)

  Material

  Grila este fabricată din oțel cu finisaj polimeric în culoare albă, iar jaluzele sunt din plastic întărit. Datorită construcției sale grila este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate4,3 kg
  CuloareAlb (RAL 9016)
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelSMP 835
  MaterialMetal (cu finisaj polimer)
  VersiuneCu jaluzele gravitaționale
  AplicareExterior
  MontarePerete