megjelenítése / elrejtése menü

  Grila de ventilație pătrată cu clapetă antiretur și flanșă din inox cu protecție vănt și ploaie 167x167 / Ø 150 mm

  Grila de ventilație inoxidabilă cu clapetă antiretur își, găsește utilizare unde este nevoie doar de o ventilație unilaterală. Grila este utilizată pentru evacuarea aerului, iar clapeta antiretur va permite aerul să treacă doar într-o direcție, prevenind astfel recircularea aerului. Datorită construcției sale, aceasta previne, de asemenea, intrarea apei în conducta de ventilație în caz de ploaie.

  Peste 30 de bucăți

  143,00 lei TVA

  120,17 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  99338
  4250622609150
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație și aerisire inoxidabilă cu, protecție vănt și ploaie și cu clapetă antiretur își, găsește utilizarea acolo unde este nevoie doar de o ventilație unilaterală. Grila este folosită pentru evacuarea aerului din hote etc. Clapeta antiretur din această grilă va permite doar aerul să treacă într-o singură direcție, prevenind astfel recircularea aerului și păsările, insectele și rozătoarele mici să intre în conductă. Datorită construcției sale, grila previne, de asemenea, pătrunderea apei în conducta de ventilație în caz de ploaie.

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila de ventilație este fixată pe perete sau tencuială cu, ajutorul șuruburilor, sau conectată la conductă de același diametru prin simplă introducere. Pachetul include șuruburile de montaj și garnitura de cauciuc.

  Material

  Grila de ventilație este fabricat din inox și, datorită construcției sale este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,578 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +100 °C
  CuloareInox
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelGM 152 BKN
  MaterialInox
  VersiuneCu protecție vănt și ploaie și clapetă antiretur
  AplicareExterior
  MontarePerete
  ReglareNu

  Descarcari

  Accesorii