megjelenítése / elrejtése menü

  Grila de ventilație PVC cu clapetă antiretur fără flanșă 154x154, albă

  Grila de ventilație din plastic cu clapetă antiretur își găsește utilizare unde, este nevoie doar de o ventilație unilaterală. Grila este utilizată pentru evacuarea aerului, iar clapeta antiretur va permite aerul să treacă doar într-o direcție, prevenind astfel recircularea aerului. Datorită construcției sale, aceasta previne, de asemenea, intrarea apei în conducta de ventilație în caz de ploaie.

  Peste 30 de bucăți

  13,00 lei TVA

  10,92 lei fara TVA

  Comanda de minim 750,00 lei si transportul e gratuit
  8588
  4250622611238
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație și aerisire din plastic cu, protecție vănt și ploaie și cu clapetă antiretur, își găsește utilizarea acolo unde este nevoie doar de o ventilație unilaterală. Grila este folosită pentru evacuarea aerului din hote etc. Clapeta antiretur din această grilă va permite doar aerul să treacă într-o singură direcție, prevenind astfel recircularea aerului și a păsărilor, insectelor și rozătoarele mici să intre în conductă. Datorită construcției sale, grila previne, de asemenea, pătrunderea apei în conducta de ventilație în caz de ploaie.

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila de ventilație este fixată în tencuială cu ajutorul șuruburilor.

  Material

  Grila este fabricată din plastic ABS (păstrează stabilitatea culorii chiar și la soare). Grila datorită construcției sale este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  MaterialPlastic
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +70 °C
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,167 kg
  CuloareAlb
  VersiuneCu protecție vănt și ploaie și clapetă antiretur
  AplicareExterior
  ReglareNu
  MontarePerete
  ModelGP 102 BK
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe