megjelenítése / elrejtése menü

  Grila de ventilație PVC cu clapetă antiretur fără flanșă 187x187, albă

  Grila de ventilație din plastic cu clapetă antiretur își găsește utilizare unde, este nevoie doar de o ventilație unilaterală. Grila este utilizată pentru evacuarea aerului, iar clapeta antiretur va permite aerul să treacă doar într-o direcție, prevenind astfel recircularea aerului. Datorită construcției sale, aceasta previne, de asemenea, intrarea apei în conducta de ventilație în caz de ploaie.

  Peste 30 de bucăți

  34,00 lei TVA

  28,57 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  8590
  4250622611337
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație și aerisire din plastic cu, protecție vănt și ploaie și cu clapetă antiretur, își găsește utilizarea acolo unde este nevoie doar de o ventilație unilaterală. Grila este folosită pentru evacuarea aerului din hote etc. Clapeta antiretur din această grilă va permite doar aerul să treacă într-o singură direcție, prevenind astfel recircularea aerului și a păsărilor, insectelor și rozătoarele mici să intre în conductă. Datorită construcției sale, grila previne, de asemenea, pătrunderea apei în conducta de ventilație în caz de ploaie.

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila de ventilație este fixată în tencuială cu ajutorul șuruburilor.

  Material

  Grila este fabricată din plastic ABS (păstrează stabilitatea culorii chiar și la soare). Grila datorită construcției sale este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,261 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +70 °C
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelGP 122 BK
  MaterialPlastic
  VersiuneCu protecție vănt și ploaie și clapetă antiretur
  AplicareExterior
  MontarePerete
  ReglareNu

  Descarcari