megjelenítése / elrejtése menü

  Grila de ventilație PVC cu clapetă antiretur și flanșă cu protecție vănt și ploaie 187x187 / Ø 125 mm, albă

  Grila de ventilație din plastic cu clapetă antiretur își, găsește utilizare unde este nevoie doar de o ventilație unilaterală. Grila este utilizată pentru evacuarea aerului, iar clapeta antiretur va permite aerul să treacă doar într-o direcție, prevenind astfel recircularea aerului.

  Peste 30 de bucăți

  21,00 lei TVA

  17,65 lei fara TVA

  Comanda de minim 750,00 lei si transportul e gratuit
  2022
  4250622611344
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație și aerisire din plastic cu, protecție vănt și ploaie și cu clapetă antiretur își, găsește utilizarea acolo unde este nevoie doar de o ventilație unilaterală. Grila este folosită pentru evacuarea aerului din hote etc. Clapeta antiretur din această grilă va permite doar aerul să treacă într-o singură direcție, prevenind astfel recircularea aerului și a păsărilor, insectelor și rozătoarele mici să intre în conductă. Datorită construcției sale, grila previne, de asemenea, pătrunderea apei în conducta de ventilație în caz de ploaie.

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila de ventilație este fixată pe perete sau tencuială cu, ajutorul șuruburilor, sau conectată la conductă de același diametru prin simplă introducere.

  Material

  Grilele sunt fabricate din plastic ABS (păstrează stabilitatea culorii chiar și la soare). Grila datorită construcției sale este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  MaterialPlastic
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +70 °C
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,26 kg
  CuloareAlb
  VersiuneCu protecție vănt și ploaie și clapetă antiretur
  AplicareExterior
  ReglareNu
  MontarePerete
  ModelGP 122 BKF
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe

  Accesorii