megjelenítése / elrejtése menü

  Grilă de ventilație PVC fără flanșă cu jaluzele gravitaționale 154x154 mm, albă

  Grila de ventilație fără flanșă 154x154 mm în culoare albă este, potrivită atât pentru ventilație cât și pentru aerisire. Grila are jaluzele gravitaționale orizontale cu înclinare (dacă ventilatorul este pornit, jaluzele sunt ridicate, iar după oprire jaluzele se închid).

  Peste 30 de bucăți

  14,00 lei TVA

  11,76 lei fara TVA

  Comanda de minim 750,00 lei si transportul e gratuit
  8577
  4250622611122
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație albă fără flanșă Dalap GP 100 R de dimensine 154x154 mm este, potrivită atât pentru ventilație cât și pentru aerisire. Grila are jaluzele gravitaționale orizontale cu înclinare (dacă ventilatorul este pornit, jaluzele sunt ridicate, iar după oprire jaluzele se închid).

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila de ventilație este fixată pe perete sau tencuială cu, ajutorul șuruburilor în găuri care sunt ascunse sub grilă (vezi fig.).

  Material

  Grilele sunt fabricate din plastic ABS (păstrează stabilitatea culorii chiar și la soare). Grila datorită construcției sale este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  MaterialPlastic
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +70 °C
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,097 kg
  CuloareAlb
  VersiuneCu jaluzele gravitaționale
  AplicareExterior
  ReglareNu
  MontarePerete
  ModelGP 100 R
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe