megjelenítése / elrejtése menü

  Grilă de ventilație PVC fără flanșă cu jaluzele gravitaționale 187x187 mm, albă

  Grila de ventilație fără flanșă 187x187 mm în culoare albă este, potrivită atât pentru ventilație cât și pentru aerisire. Grila are jaluzele gravitaționale orizontale cu înclinare (dacă ventilatorul este pornit, jaluzele sunt ridicate, iar după oprire jaluzele se închid).

  Peste 30 de bucăți

  16,00 lei TVA

  13,45 lei fara TVA

  Comanda de minim 750,00 lei si transportul e gratuit
  8578
  4250622611252
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație albă fără flanșă Dalap GP 120 R de dimensine 187x187 mm este, potrivită atât pentru ventilație cât și pentru aerisire. Grila are jaluzele gravitaționale orizontale cu înclinare (dacă ventilatorul este pornit, jaluzele sunt ridicate, iar după oprire jaluzele se închid).

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila de ventilație este fixată pe perete sau tencuială cu, ajutorul șuruburilor în găuri care sunt ascunse sub grilă (vezi fig.).

  Material

  Grilele sunt fabricate din plastic ABS (păstrează stabilitatea culorii chiar și la soare). Grila datorită construcției sale este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  MaterialPlastic
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +70 °C
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,145 kg
  CuloareAlb
  VersiuneCu jaluzele gravitaționale
  AplicareExterior
  ReglareNu
  MontarePerete
  ModelGP 120 R
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe