megjelenítése / elrejtése menü

  Material filtrant pentru ventilatoare și recuperare G4/1,5m²

  Filtrul textil de clasa G4 (sau fleece) captează eficient praful, polenul și alte particule grosiere în sistemele de distribuție a aerului condiționat. Textilul este potrivit ca umplutură pentru cartușele de filtrare, în special în unitățile de tratare a aerului sau în sistemele de ventilație. Se livrează într-o rolă de 1x2 m.

  9 Bucăți

  75,01 lei TVA

  63,03 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  8830
  4250622618787
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Pânza de filtru din clasa G4 (sau fleece) captează eficient praful, polenul și alte particule grosiere din sistemul de distribuție a aerului condiționat, protejându-ne astfel sănătatea și prelungind durata de viață a echipamentului de aer condiționat. Textilul este potrivit, de exemplu, ca umplutură pentru cartușele de filtrare, în special în unitățile de tratare a aerului sau în sistemele de ventilație.

  Acest textil nețesut din clasa de filtrare G4 este, de asemenea, adesea utilizat ca prefiltru pentru clasele de filtrare mai fine F7-F8, în cazurile în care aerul de intrare este puternic poluat. Aceste filtre de aer sunt destinate unei singure utilizări și, în general, se recomandă să fie schimbate aproximativ la fiecare 3 luni sau în funcție de intensitatea poluării aerului. Se livrează într-o rolă cu dimensiunea de 1x2 m și o grosime de aproximativ 4 mm.

  Fisa tehnica

  Dimensiune1000 x 2000
  ModelG4 1x2
  Grosime4 mm
  Tip de filtruG4

  Accesorii