megjelenítése / elrejtése menü

  Material filtrant pentru ventilatoare și recuperare G4/1,5m²

  Filtrul textil de clasa G4 (sau fleece) captează eficient praful, polenul și alte particule grosiere în sistemele de distribuție a aerului condiționat. Textilul este potrivit ca umplutură pentru cartușele de filtrare, în special în unitățile de tratare a aerului sau în sistemele de ventilație. Se livrează într-o rolă de 1x2 m.

  Peste 10 bucăți

  75,00 lei TVA

  63,03 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  8830
  4250622618787
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Pânza de filtru din clasa G4 (sau fleece) captează eficient praful, polenul și alte particule grosiere din sistemul de distribuție a aerului condiționat, protejându-ne astfel sănătatea și prelungind durata de viață a echipamentului de aer condiționat. Textilul este potrivit, de exemplu, ca umplutură pentru cartușele de filtrare, în special în unitățile de tratare a aerului sau în sistemele de ventilație.

  Acest textil nețesut din clasa de filtrare G4 este, de asemenea, adesea utilizat ca prefiltru pentru clasele de filtrare mai fine F7-F8, în cazurile în care aerul de intrare este puternic poluat. Aceste filtre de aer sunt destinate unei singure utilizări și, în general, se recomandă să fie schimbate aproximativ la fiecare 3 luni sau în funcție de intensitatea poluării aerului. Se livrează într-o rolă cu dimensiunea de 1x2 m și o grosime de aproximativ 4 mm.

  Fisa tehnica

  Dimensiune1000 x 2000
  ModelG4 1x2
  Grosime4 mm
  Tip de filtruG4

  Accesorii