megjelenítése / elrejtése menü

  Racitor de aer portabil Dalap LUNA cu lumina

  Sunteți în căutarea unei solutii pentru răcire  în zilele calde de vară și, de asemenea, un umidificator suficient de puternic pentru utilizare nu numai în timpul iernii? Răcitorul personal Dalap LUNA în alb vă va impresiona cu aspectul său modern și manopera de calitate. Acesta va fi un partener de nadejde pe tot parcursul anului.

  Peste 30 de bucăți

  123,00 lei TVA

  103,36 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  9638
  4250622649095
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Sunteți în căutarea unei solutii pentru răcire în zilele calde de vară și, de asemenea, un umidificator suficient de puternic, nu numai pentru utilizarea de iarnă? Răcitorul personal Dalap LUNA în alb vă va impresiona cu aspectul său modern și manopera de calitate. Va fi partenerul tau de nadejde pe tot parcursul anului.


  Avantajele racitorului personal Dalap LUNA

  • utilizare practică pe tot parcursul anului - vă va răci în timpul verii și umidifica aerul uscat din jur cauzat de încălzire în timpul iernii
  • Distributia aburului pana la 280 ml / ora
  • nu are nevoie de un mediu de răcire artificială - utilizează apă curată
  • prin combinarea funcției ventilatorului și umidificatorului, previne acumularea de apă pe suprafața de sub unitate
  • Design elegant si manopera de calitate
  • Operatiune simpla - control tactil al unității sau al telecomenzii, care este inclusa in pachet
  • întreținere ușoară - o cârpă curată este suficientă, sau este posibil să se utilizeze soluții de curățare


  Utilizare practica pe tot parcursul anului

  Cel mai mare avantaj al cooler-ului personal Dalap LUNA este utilizarea sa practică nu numai vara și iarna.

  În zilele fierbinți de vară, Dalap LUNA este un răcitor de aer de încredere în spațiul personal și, astfel, crește confortul, de exemplu, atunci când vă relaxați într-un scaun sau lucrați într-un birou.

  Nu numai că veți utiliza această unitate pentru a umidifica aerul uscat care este creat de încălzirea frecventă a camerei. Acesta vă va ajuta să respirați mai bine - reduce riscul de iritare a pielii și mucoaselor din cauza aerului uscat, în același timp îmbunătățește calitatea somnului.

  Un mare avantaj al răcitorului este capacitatea de a porni ventilatorul în timp ce umidificatorul rulează, care apoi distribuie aburul generat în spațiu și nu provoacă acumularea apei sub dispozitiv, prevenind astfel deteriorarea oricărei suprafețe.

  Racitor de aer portabil Dalap LUNA cu lumina
  Racitor de aer portabil Dalap LUNA cu lumina


  Manopera de calitate

  Răcitorul portabil de aer personal Dalap LUNA este fabricat din plastic ABS de înaltă calitate, în alb. Panoul frontal este realizat din sticlă călită. Unitatea este echipată cu o bandă LED care poate fi pornită/oprită. Panoul frontal este aranjat cu indicatoare de funcționare și comenzi tactile. Unitatea este, de asemenea, echipată cu un mâner practic, datorită căruia puteți transporta răcitorul oriunde este necesar.

  Rezervorul de apă are un volum de 2 litri, nu aveți nevoie de un mediu de răcire artificial pentru a-l umple, apa curată este suficientă, sau apă distilată poate fi utilizată. Ieșirea rezervorului este echipată cu un sigiliu și o supapă, care permite deschiderea mai ușoară a firului.

  Atunci când utilizați răcitorul personal Dalap LUNA, trebuie să aveți grijă la plasarea unității, care trebuie să fie pe o suprafață plană și într-un mediu uscat, pentru a evita eventualele deteriorări.


  Control simplu

  Puteți controla răcitorul de lumină Dalap LUNA fie direct pe unitatea cu butoanele tactile, fie cu telecomanda inclusă în pachet.

  Comenzile clare vă permit să porniți sau să dezactivați dispozitivul în sine, precum și funcția de lumină, ventilator și, de asemenea, funcția de umidificator, care poate fi setată la 3 niveluri de intensitate a generării aburului și umidificare în funcție de numărul de apasari ale butonului corespunzător.


  Întreținere ușoară

  Deconectați răcitorul de la rețea înainte de întreținere. Vă recomandăm întreținerea regulată a rezervorului o dată pe săptămână - este recomandabil să se utilizeze o cârpă curată pentru a șterge rezervorul și firul adecvat pentru a preveni formarea de mucegai și calcar. Atunci când curatati întreaga unitate, puteți utiliza, de asemenea, solutii de curățare pentru a șterge orice murdărie. Veți găsi o procedură de curățare detaliată în instrucțiuni sau instrucțiunile incluse pe site-ul nostru.

  Fisa tehnica

  Presiune acustică (dB/3m)35
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate2,5 kg
  Putere (W)27
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Numărul de viteze a motorului3
  Culoarealb
  Sifon condensDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelLUNA
  Versiunecu lumina
  Aplicarepentru răcirea și umidificarea aerului
  Controltelecomandă și manuală
  ReglareDa
  Accesoriitelecomandă, rezervor de apă

  Descarcari

  Videoclipuri