megjelenítése / elrejtése menü

  Set ventilator șemineu și filtru șemineu Ø 125 mm

  Set special a ventilatorului de șemineu Dalap FN 125 cu filtru șemineu pentru captarea murdăriei. Filtrul asigură durata lungă de viață a ventilatorului.

  Peste 10 bucăți

  1 015,00 lei TVA

  852,94 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  30072
  4250622615007
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator pentru șemineu este utilizat pentru, distribuirea aerului cald de la șemineu în încăperi. Este echipat cu ventilator termic și acustic izolat de refularea aerului și, termostat care pornește automat ventilatorul atunci când este detectată temperatura aerului setată (intervalul de temperatură 0 °C - 90 °C). Ventilatorul se oprește (fără aer cald) atunci când încălzirea este oprită. Acest termostat este reglabil, astfel încât puteți seta temperatura la care ventilatorul este pornit și oprit.

  Filtrul este folosit pentru a prinde murdăria din vatra șemineului, prelungind astfel viața ventilatorului pentru șemineu. Fabricat din tablă zincată și potrivit pentru temperaturi de până la +150 °C. Filtrul este ușor accesibil pentru o curățare ușoară (vezi foto). În ansamblu, filtrul este întotdeauna plasat în fața ventilatorului. Este atașat de ventilator cu ajutorul clemelor și este introdus numai în conductă.

  Set ventilator pentru șemineu pentru distribuția aerului cald include

  • ventilator pentru șemineu Dalap FN 125
  • filtru pentru ventilatorul șemineului pentru captarea murdăriei grosiere

  Cum funcționează?

  În practică, funcționează astfel: după ce ați făcut foc în șemineu, ventilatorul după un timp porneșt singur, după ce a ajuns la el aerul cald. Regulatorul poate fi folosit pentru a schimba manual viteza ventilatorului (nu este inclus).  În cursul zilei, avem turația stabilită la un nivel mai ridicat, în timpul nopți, dacă doriți puteți să reduceți din putere. Odată după ce focul din șemineu sa stins, termostatul oprește complet ventilatorul.

  Prelucrare

  Corpul ventilatorului este fabricat din oțel zincat, cu material de izolare termică și fonică. Proiectat pentru a fi conectat la conductă rigidă sau flexibilă. Acest tip este unul dintre cele mai bine vândute și, este popular datorită nivelului scăzut de zgomot, menținând în același timp performanțe ridicate.

  Conectartea ventilatorului

  Conectarea necesită de specialitate în instalații electrice. Dacă este conectat incorect, există riscul de electrocutare sau deteriorarea ventilatorului. Pentru conectare aveți nevoie de o șurubelniță mică cu cap plat și, 10 minute de timp liber. După demontarea cutiei de conectare, găsiți blocul terminal cu trei cabluri (Figura 3). Pe interiorul capacului, chiar sub bornele liberi, veți găsi o diagramă de conectare a ventilatorului.

  Správné zapojení ventilátoru do potrubí

  Accesorii

  Pentru conectarea ventilatorului este neceesar cablu de alimentare, care trebuie achiziționat.
  Pentru acest ventilator, vă recomandăm să achiziționați regulator de turație cu care puteți controla puterea ventilatorului.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)400
  Presiune statică (Pa)124
  Presiune acustică (dB/3m)42
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate5,1 kg
  Temperatura de funcționare (°C)max. 150 °C
  Viteza (rot/min)1300
  Putere nominală (W)108
  Curentul nominal (A)0,81
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)X2
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareArgintie
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelCHIMNEY SET 125
  MaterialTablă galvanizată
  VersiuneCu termostat
  AplicareÎncăpere, casă, cabană, casă din lemn, camere de zi
  MontareLa sisteme de ventilație
  RadialDa
  Durata de viață40.000 ore