megjelenítése / elrejtése menü

  Ușa de vizitare pentru conducta de ventilație Ø 250 mm

  Ușa de vizitare la conductă metalică Dalap RVA 250 pentru, curățare ușoară și controlul sistemelor de ventilație a conductelor.

  În prezent vândut

  71,00 lei TVA

  59,66 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  80061
  4250622622418
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Fiecare sistem de ventilație ar trebui să includă orificii pentru curățarea și întreținerea tehnicii de ventilație. Chiar pentru acest scop sunt destinate ușițele pentru revizie sau de asemenea pentru inspecție, în conductele metalice de ventilație Dalap RVA 250, care sunt potrivite pentru conducte cu diametru de 250 mm. Recomandăm instalarea ușițelor în locuri ușor accesibile și-n cazul ideal ar trebui instalate înainte și după componente de exemplu ventilatoare, recuperatoare etc., dacă este posibil.


  Ușile de vizitare Dalap RVA sunt fabricate din tablă galvanizată și sunt prevăzute cu garnitură din polietilenă pentru etanșarea perfectă și aderența la suprafața conductelor pe care sunt montate. Sunt concepute pentru montarea la conducte circulare pentru închiderea găurilor de vizitare. Ușița de vizitare se montează în gaură pregătit anterior pe care-l decupați conform șablonului furnizat.

  De ce să instalați ușițe de vizitare la conducte ?

  Controlul și întreținerea ar trebui efectuate o dată pe an, pentru a asigura funcționarea corectă a conductelor de ventilație și curățenia în conducte. Dacă nu efectuați întreținerea o dată pe an, pot apărea eventual locuri, unde se poate așeza praful, grăsimea etc., ceea ce ar putea duce la izbucnirea aprinderi și la incendiu ulterior.

  Curățarea tehnicii de ventilație nu este bine să o subestimați, poluarea sa poate fi o sursă de alergii și boli respiratorii. Combinația de componente murdare, inclusiv ventilatoarele cu umiditate și temperaturi mai ridicate reprezintă mediul ideal pentru formarea de mucegai, bacterii sau și ciuperci care pot avea un impact major asupra sănătății dvs.

  Curățarea periodică nu numai că reduce riscul izbucnirii incendiilor și are un efect pozitiv asupra sănătății, dar și economisește bani pentru costurile legate de funcționare. Conductele îmbâcsite, filtrele murdare, componentele contaminate pentru absorbția și evacuarea aerului scad rezistența și reduc debitul de aer. Astfel este influențată întreaga funcționalitate a sistemului, unde nu are loc un schimb suficient de aer în încăperi și apar pierderi mari de energie.

  Beneficiile ușilor de vizitare la sistemele conductele de ventilație

  • control ușor a sistemului de ventilație
  • disponibilă întreținerea și curățarea conductelor de ventilație
  • reducerea riscului de alergii și boli respiratorii
  • economie de energie electrică
  • schimb periodic și suficient de aer în încăpere


  Locația este potrivită în apropierea coturilor, la fiecare 10 metri în toate secțiunile orizontale. Dacă aveți nevoie de o așa-numită efectuare igienică, distanța maximă dintre punctele de vizitare este de 3 până la 5 metri, în funcție de caracterul impurități a aerului evacuat.

  Cum se procedează la montare?

  La conducta de ventilație deja pregătită, decupați gaură conform șablonului atașat. După acea slăbiți piulițele de plastic de pe ușiță, apoi așezați ușița de inspecție în gaura pregătită. După așezare corectă, strângeți piulițele de plastic astfel încât ușița să se așeze pe întreaga circumferință, iar legătura dintre aceasta și conductă să fie suficient de strânsă.

  Fisa tehnica

  Diametru250 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,5 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +100 °C
  CuloareArgintie
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelRVA 250
  MaterialTablă galvanizată
  AplicarePentru curățarea ventilației
  MontareLa conducte de ventilație

  Descarcari