megjelenítése / elrejtése menü

  Unitate de tratare a aerului Dalap ZEPHIR PRO cu suport pentru aplicații pentru telefonul mobil și eficiență de până la 81%

  Unitate locală de tratare a aerului în cameră, cu suport și control pentru aplicații mobile pe panoul unității, Dalap ZEPHIR PRO este ideal pentru furnizarea de aer proaspăt în casă sau la birou, menținând în același timp temperatura camerei cu o eficiență de până la 81%. Unitatea de tratare a aerului din cameră Dalap ZEPHIR PRO are suportul unei aplicații mobile.

  Peste 10 bucăți

  2 751,00 lei TVA

  2 311,76 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  55570
  4250622648333
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  ucurați-vă de aer proaspăt și sănătos fără ventilare folosind o unitate de tratare a aerului cameră, care va crea un climat ideal, fără fum, praf, alergeni, insecte, umiditate și mucegai în casa ta sau orice alt spațiu.

  Puteți instala cu ușurință unitatea de tratare Dalap ZEPHIR PRO în peretele camerei folosind un tub telescopic flexibil, după conectarea, îl puteți utiliza imediat. Unitatea este echipată cu comenzi prin intermediul unei aplicații mobile sau pe panoul unității. Puteți controla o serie de funcții, cum ar fi ventilație pasivă, modul de noapte sau ventilație cu regenerare a energiei din confortul unui fotoliu sau canapea. Unitatea de tratare a aerului Dalap ZEPHIR PRO are suportul unei aplicații mobile.

  Avantajele unitatii de tratare a aerului  Dalap ZEPHIR PRO 

  • Accepta aplicatie pentru telefon
  • aer proaspăt și sănătos, menținând în același timp temperatura camerei
  • prevenirea umezelii și mucegaiului
  • Protectie impotriva zgomotului din exterior 
  • Control convenabil prin intermediul aplicatiei mobile cu multe functii
  • Fluxul de aer pana la 30 m³ / h 
  • instalare ușoară a tubului telescopic de 155 până la 530 mm
  • Eficienta pana la 81%

  Aer sănătos în cameră în orice situație

  Gestionarea aerului în cameră este o soluție eficientă pentru menținerea aerului pe casă sănătos și proaspăt, chiar dacă condițiile de afară sunt slabe: praf, alergeni, smog, mirosuri, etc. Chiar și fără ventilație prin ferestre sau cu un ventilator de bază, veți avea doar aer filtrat în cameră.

  „ Ventilatie ” fara pierderi de caldura 

  Cu fiecare ventilație mai lunga veti scapa nu numai de mirosurile sau fluxul de aer stătut din cameră. Manipularea aerului în cameră va preveni pierderile energetice și vă va recompensa cu economii de energie termică.  

  Locuințe și spații nerezidențiale

  Vă puteți bucura de aer proaspăt oriunde datorită manipulării aerului din cameră. Vă puteți bucura, de asemenea, de avantajul său, de exemplu, în birouri și alte spații în cazul în care, în plus față de un aer sănătos și plăcut, aveți nevoie de suficientă liniște sufletească

  În funcție de locația și direcția necesară de circulație a aerului, ciclurile de manipulare a aerului pot fi setate fie sincron, fie astfel încât, ori de câte ori o unitate furnizează aer, cealaltă îl descarcă și invers (a se vedea figura).

  lokalni_rekuperace_synchronizace.png

  Instalare cu diferite dimensiuni de perete 

  Unitatea Dalap ZEPHIR PRO  de tratare a aerului este potrivita pentru diferite tipuri de instalații: tubul telescopic flexibil simplifică instalarea, deoarece îl puteți regla rapid de la 155 la 530 mm. Astfel, va găsi aplicarea sa în clădiri noi, precum și în case mai vechi, în cazul în care pereții sunt mai largi sunt mai tipice.

  Explicarea simplificată a principiului de funcționare a untitatii de tratare a aerului din cameră

  1.ciclul: Aerul cald și stătut este extras din cameră. Apoi trece printr-un acumulator ceramic, care este încălzit la temperatura aerului de evacuare din cameră și apoi uflat afara.  Acest ciclu durează 70 de secunde.  

  2.ciclul: Aerul proaspăt este aspirat din exterior, curățat printr-un filtru și apoi trecut într-un acumulator ceramic, unde este încălzit la temperatura camerei și apoi suflat în cameră. Acest ciclu poate fi setat în timpul instalării până la 70 de secunde.

  Instalarea 

  1. Pregătește o gaură în perete. Aceasta trebuie să fie perpendiculara pe planul peretelui. Vă recomandăm să instalați cu o inclinatie de 2% spre exterior din cauza posibilului condens. 
  2. Introduceți tubul telescopic în gaură, umpleți orice goluri cu spumă de montare 
  3. Pregătiți cablurile electrice pentru unitate 
  4. Localizați unitatea în interiorul camerei. Capacul trebuie să fie la celălalt capăt, în afara camerei.  

  QR kod          QR kod

  Fisa tehnica

  Diametru104 mm
  Debit de aer (m³/óra)10 / 20 / 30
  Presiune acustică (dB/3m)21 / 28 / 31
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate4,5 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-15 °C până +40 °C
  Putere nominală (W)1,8 / 3 / 4,4
  Curentul nominal (A)0,027 / 0,037 / 0,051
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  RulmențiRulmenți cu bile
  Numărul de viteze a motorului3
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelZEPHIR PRO
  VersiuneCu telecomandă
  AplicarePentru alimentarea cu aer proaspăt
  ControlCu telecomandă (aplicații pentru telefonul)
  MontareÎn perete
  ReglareDa

  Descarcari

  Accesorii