megjelenítése / elrejtése menü

  Unitate de tratare a aerului Dalap ZEPHIR SIMPLE cu telecomandă și controler de perete

  Unitate de tratare a aerului cu telecomandă și controler de perete. Dalap ZEPHIR SIMPLE este ideal pentru furnizarea de aer proaspăt în casă sau la birou, menținând în același timp temperatura camerei cu o eficiență de până la 92%. Acesta asigură un climat confortabil și sănătos în orice situație, chiar și în locuri cu condiții precare în aer liber.

  Peste 30 de bucăți

  1 959,00 lei TVA

  1 646,22 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  55560
  4250622648357
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Bucurați-vă de aer proaspăt și sănătos, fără ventilare, utilizând o unitate de tratare a aerului din cameră, creând un climat ideal, fără fum, praf, alergeni, insecte, umiditate și mucegai în casa ta sau în orice alt spațiu.

  Unitatea de tratare a aerului Dalap ZEPHIR SIMPLE este ușor de instalat în peretele camerei folosind un tub fix, pur și simplu il conectati și îl puteți utiliza imediat. Dispozitivele de tratare a aerului sunt echipate cu telecomenzi și comenzi de perete. Puteți controla o serie de funcții, cum ar fi ventilație pasivă, modul de noapte sau ventilație cu regenerare a energiei din confortul unui fotoliu sau a canapelei.     

  Avantajele unitatii de tratare a aerului Dalap ZEPHIR SIMPLE 

  • Aer proaspăt și sănătos, menținând în același timp temperatura camerei
  • prevenirea umezelii și mucegai  
  • protecție împotriva zgomotului extern  
  • telecomandă și control de perete cu multe funcții
  • debit de aer de până la 50 m³ / h
  • instalare ușoară a tuburilor fixe, posibilitate de reglare între 260 și 500 mm
  • Eficienta pana la 92%    

  Unitate pentru telecomandă din fotoliu

  Puteți controla în mod convenabil toate funcțiile utile de tratare a aerului din cameră cu o telecomandă sau un controler de perete:

  • opriți, porniți și controlați viteza
  • ventilație pasivă: deschiderea obturatorului fără a porni ventilația
  • extragerea aerului din cameră
  • alimentarea cu aer a camerei
  • ventilare cu regenerare a energiei, trecerea ventilatorului de tratare a aerului la modul de alimentare și evacuare pentru o perioadă de timp specificată - transferul de energie termică se face prin schimbătorul de ceramică
  • Maximum doua unitati ZEPHIR SIMPLE pot sa fie conectate la o telecomanda 

  Aer proaspat in camera in orice situatie   

  Unitatiile de tratare a aerului sunt o soluție eficientă pentru păstrarea sănătoasa a aerului curat la domiciliu, chiar dacă condițiile de afara sunt precare: praf, alergeni, smog, mirosuri, etc.

  Filtre de rezervă sau suplimentare

  Protecția motorului și a schimbătorului ceramic este asigurată de filtrele NF SIMPLE G3, care curăță aerul de impurități mari. Particulele fine, pe de altă parte, sunt captate de filtrul suplimentar Dalap NF SIMPLE F7. Un indicator luminos la fiecare 90 de zile vă reamintește să verificați filtrele în mod regulat. După curățarea sau înlocuirea completă a filtrelor din unitate, contorul dispozitivului trebuie resetat conform instrucțiunilor.

  "Ventilație" fără pierderi de căldură

  Cu fiecare ventilație mai lungă veti scapa nu numai mirosurile sau fluxul de aer stătut din cameră, dar, de asemenea,veti economisii căldură. Unitatile de tratare a aerului din cameră vor preveni pierderile energetice și vă vor recompensa cu economii de energie termică

  Locuințe și spații nerezidențiale

  Vă puteți bucura de aer proaspăt oriunde datorită unitatii de tratare a aerului din cameră. Vă puteți bucura, de asemenea, de avantajul său, de exemplu, în birouri și alte spații în cazul în care, în plus față de aer care este sănătos și plăcut, aveți nevoie de liniște sufletească.      

  În funcție de locația și direcția necesară de circulație a aerului, ciclurile de manipulare a aerului pot fi setate fie sincron, fie astfel încât, ori de câte ori o unitate furnizează aer, cealaltă îl descarcă și invers (a se vedea figura).   

   

    

    

  Instalare cu diferite grosimi de perete

  Unitatea de tratare a aerului Dalap ZEPHIR SIMPLE este potrivita pentru diferite tipuri de instalații: tubul telescopic flexibil simplifică instalarea, deoarece puteți ajusta rapid de la 260 la 500 mm. Astfel, va găsi aplicarea sa în clădiri noi, precum și în case mai vechi, în cazul în care pereții mai largi sunt mai tipice.

  Explicarea simplificată a principiului de funcționare a unitatiilor de tratare a aerului din cameră

  1. ciclu: Aer cald și stătut este extras din cameră. Apoi trece printr-un acumulator ceramic, care este încălzit la temperatura aerului de evacuare din cameră și apoi  suflat afara. Acest ciclu durează 70 de secunde.     

  2. ciclu: Aerul proaspăt este aspirat din exterior, curățat printr-un filtru și apoi trecut într-un acumulator ceramic, unde este încălzit la temperatura camerei și apoi suflat în cameră. Acest ciclu poate fi setat în timpul instalării până la 70 de secunde.

  Instalarea

  1. Pregătește o gaură în perete. Aceasta trebuie să fie perpendiculara pe planul peretelui. Vă recomandăm să instalați cu o inclinatie de 2% spre exterior din cauza posibilului condens.   
  2. Introduceți tubul telescopic în gaură, umpleți orice goluri cu spumă de montare   
  3. Pregătiți cablurile electrice pentru unitate   
  4. Localizați unitatea în interiorul camerei. Capacul trebuie să fie la celălalt capăt, în afara camerei.

  Fisa tehnica

  Diametru160 mm
  Debit de aer (m³/óra)15 / 30 / 50
  Presiune acustică (dB/3m)12 / 18 / 20
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate3,8 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-15 °C până +40 °C
  Viteza (rot/min)915 / 1555 / 2330
  Putere nominală (W)1,00 / 2,1 / 4,3
  Curentul nominal (A)0,017 / 0,025 / 0,041
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  CuloareAlb
  Numărul de viteze a motorului3
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelZEPHIR SIMPLE
  AplicarePentru alimentarea cu aer proaspăt
  Controltelecomandă și control de perete
  MontareÎn perete
  ReglareDa

  Descarcari

  Accesorii