megjelenítése / elrejtése menü

  Unitatea de recuperare locală Dalap ZEPHIR Z-50, 50 m³/h, până 90%

  Unitatea de recuperare locală cu control la perete Dalap ZEPHIR Z-50 este ideală pentru a asigura aer proaspăt acasă sau la biroul dvs., menținând în același timp temperatura camerei cu eficiență de până la 90%. Acesta asigură un climat confortabil și sănătos în orice situație, chiar și în locuri cu condiții exterioare rele cum ar fi străzi aglomerate etc.

  Peste 10 bucăți

  1 246,00 lei TVA

  1 047,06 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  55555
  4250622620780
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Asigurațivă acasă sau la birou un climat confortabil și sănătos în orice situație. Recuperarea locală vă garantează în permanență aer proaspăt, menținând temperatura camerei, indiferent unde locuiți în condiții exterioare neobișnuite (smog, gaze de eșapament, stradă aglomerată, aproape de fabrică etc.), trebuie să scăpați de umiditate sau alergicii să poată respira mai bine.

  Recuperarea locală nu necesită instalarea unor sisteme complexe de distribuție a aerului. Doar puneți-l în gaura din perete în cameră și bucurați-vă de microclimatul în funcție de preferințele dvs. Dalap ZEPHIR Z-50 este echipat cu telescop care se adaptează cu ușurință la grosimea pereților dumneavoastră în interval de 250 - 470 mm. Pentru o mai bună ventilare, puteți conecta simultan până la 4 unități de recuperare locală la un singur panou de comandă (folosind un transformator mai puternic).

  Avantajele recuperării locale Dalap ZEPHIR Z-50

  • aer proaspăt și sănătos menținând în același timp temperatura camerei
  • filtrarea prafului, insectelor, polenului și alți alergeni
  • prevenind formarea de umiditate și mucegai
  • protecție împotriva zgomotului exterior
  • debit de aer până la 50 m³/h
  • instalarea ușoară a telescopului de la 250 la 470 mm
  • eficiența de recuperare până la 90%

  Aer sănătos și în locuri cu aer poluat

  Recuperarea locală este o modalitate simplă de a vă menține familia sănătoasă cu aer proaspătă, chiar și în zonele în care este aerul poluat. Fără a deschide ferestrele, numai aerul prefiltrat este în spațiile de locuit sau nerezidențiale.

  „Ventilație“ fără pierderi inutile de energie

  Există multă energie prețioasă care iese din cameră prin aerisirea clasică a ferestrelor, mai ales în timpul iernii. Recuperarea locală asigură eliminarea mirosurilor și suficient aer proaspăt, menținând în același timp clima și temperatura camerei.

  Pentru locuințe și spații comerciale mici

  Beneficiile recuperării locale se pot folosi nu numai acasă, ci și în spații publice sau birouri mai mici, unde aveți nevoie de aer proaspăt, menținând în același timp un mediu fără zgomoto. Nu vă va deranja nu numai aerul poluat dar nici zgomotul exterior.

  Panoul de control pentru control ușor

  Unitatea de recuperare locală cu panou de control care vă oferă setare rapidă a acestor funcții:

  • oprire, pornire
  • numai evacuare sau refulare
  • împreună evacuare și refulare
  • 2 setări de viteză
  • instalare pe diferite grosimi ale pereților

  Recuperarea locală Dalap ZEPHIR Z-50 este potrivit atât pentru locuințe noi, cât și pentru locuințe mai vechi datorită telescopului flexibil. Acest lucru vă permite să ajustați unitatea la orice perete cu o grosime de 250 până la 470 mm.

  Explicație simplă a principiului de funcționare a recuperări locale

  1. ciclu: Aerul cald şi stătut este evacuat din încăpere. Apoi trece prin acumulator ceramic, care se încălzește la temperatura aerului evacuat din încăpere și apoi este suflat afară. Acest ciclu durează 70 de secunde (vezi imaginea).
  2. ciclu: Aerul proaspăt este aspirat din exterior, este filtrat prin filtru și apoi trece prin, acumulator ceramic unde este încălzit la temperatura camerei, și apoi este refulat în încăpere. Acest ciclu poate fi ajustat în timpul instalării cu interval de la 30 până la 120 secunde (vezi imaginea).

  Accesorii pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Pentru această unitate de recuperare este necesar să cumpărați transformator și, de asemenea, panoul de control pentru reglarea ușoară și controlul recuperării.

  Instalarea

  1. Pregătiți gaura în interiorul peretelui. Gaura trebuie să fie perpendiculară pe planul peretelui. Vă recomandăm să instalați cu o inclinatie de 2% spre exterior din cauza posibilului condens.
  2. Puneți tubul telescopic în gaură, umpleți golurile cu spumă poliuretanica montaj.
  3. Pregătiți cablurile electrice pentru conectarea unității de ventilație.
  4. Așezați unitatea de ventilație (unitatea de ventilație este amplasată în interiorul încăperii, iar capacul unității este amplasat situat pe celălalt capăt).

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  Debit de aer (m³/óra)25 / 50
  Presiune acustică (dB/3m)14 / 24
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate4 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-25 °C până +50 °C
  Viteza (rot/min)570 / 1100
  Putere nominală (W)3,5 / 4,6
  Curentul nominal (A)0,02 / 0,025
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  RulmențiRulmenți cu bile
  Numărul de viteze a motorului2
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe
  ModelZEPHIR Z-50
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicarePentru alimentarea cu aer proaspăt
  MontareÎn perete
  ReglareDa (manual)

  Accesorii