megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator cu jaluzele automate, senzor de mișcare și comutator de timp Ø 125 mm, motor puternic

  Ventilați baie, toaletă, bucătărie sau spațiu comercial cu cea mai mare eficiență. Ventilator Dalap 125 LVMZ cu motor puternic patentat, comutator de timp pentru oprire întârziată, senzor de mișcare și jaluzele automate care acționează ca clapetă antiretur și, previne revenirea înapoi a aerului evacuat. Ventilatorul se încadrează în încăperi în care, lungimea conductelor de ventilație nu depășește 5 m.

  Peste 10 bucăți

  450,00 lei TVA

  378,15 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41121
  4250622614161
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilați baie, toaletă, bucătărie sau spațiu comercial cu cea mai mare eficiență. Ventilator de baie Dalap 125 LVMZ este echipat cu motor puternic patentat, comutator de timp pentru oprire întârziată, senzor de mișcare și jaluzele automate, care acționează ca clapetă antiretur. Ventilatorul se încadrează în încăperi în care, lungimea conductelor de ventilație nu depășește 5 metri.

  Avantajele ventilatorului de baie și la toaletă Dalap 125 LVMZ cu senzor de mișcare și comutator de timp:

  • comutator de timp cu ajustare de la 2 până la 30 minute
  • senzor de mișcare pentru distanță 1 până la 4 metri
  • jaluzele automate în locul clapetei antiretur
  • debit de aer mare 232 m3/h datorită motorului patentat cu rulmenți cu bile
  • fiabilitate, durabilitate și durată lungă de viață de până la 40 000 de ore
  • design elegant, fără logo-ul și inscripții
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design elegant

  Alb pur, fără logo-uri și inscripții. Acesta este exteriorul ventilatorului cu jaluzele automat. Indiferent dacă intenționați să ventilați eficient o baie, toaletă, bucătărie, birou sau alt spațiu, designul ventilatorului elegant se încadrează perfect.

  Pentru evacuare prin perete sau tavan

  La montare, puteți alege dacă utilizați ventilatorul de baie pentru, evacuare prin tavan sau perete. Motor puternic și durabil cu rulmenți cu bile cu, ușurință se ocupă de ambele poziții și nu pierde nimic din performanțele sale.

  Pentru ventilație de până la 5 metri

  Construcția ventilatorului este destinat pentru, utilizare cu distanță mai scurtă a conductei de ventilație. Este ideală pentru ventilație de până la 5 metri sau, evacuarea directă prin perete. Pentru distanțe mai lungi utilizați ventilatoare în conductă.

  Jaluzele automate, cel mai bun înlocuitor a clapetei antiretur

  Ventilatorul Dalap 125 LVMZ este echipat cu, jaluzele automate care previne revenirea aerului care a fost evacuat. După pornirea ventilatorului, jaluzele automate se deschid automat după 30 de secunde. Imediat când ventilatorul este oprit, jaluzele automate se închide în același timp. Astfel îndeplinește funcția clapetei antiretur, pe care altfel ar trebui să o instalați în spatele ventilatorului sau în conductă.

  Aer curat fără fenoli nedoriți

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 125 LVMZ este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Controlul și setarea comutatorului de timp

  Comutatorul de timp - permite ventilatorul de baie să fie pornit, și dacă nu sunteți în încăpere. După setarea timpului de oprire întârziată între 2 și 30 de minute, ventilatorul se va opri, astfel veți obține ventilație perfectă în băie, toaletă sau alte încăperi.

  Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin, rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Senzor de mișcare de la 1 până la 4 metri

  Senzorul de mișcare este poziționat pe partea frontală a ventilatorului. Detectare la distanță de 1 până la 4 metri. Ventilatorul pornește imediat la mișcarea persoanelor în zona de detectare a senzorului. Comutatorul de timp oprește automat ventilatorul după timpul setat.

  Accesorii

  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 10-15 minute

  1. Demontați panoul frontal al ventilatorului care conține grila, sub care se află lamelele obturatorului automat în mijloc și unitatea electronică cu 2 pini liberi în jurul marginii.
  2. Unul dintre ace este marcat "L" = tensiune fixă și celălalt "N" = neutru de lucru.

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)232
  Presiune statică (Pa)63
  Presiune acustică (dB/3m)37
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,81 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)2400
  Putere nominală (W)30
  Curentul nominal (A)0,13
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  Performanță mai mareDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model125 LVMZ
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicareBaie, garaj, atelier, toaletă, living
  Senzor de mișcareDa
  Comutator de timpDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Durata de viață40.000 ore