megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator cu panou frontal, comutator de timp și senzor de umiditate la 12V în medii umede Ø 100 mm

  Ventilator cu panou frontal la 12V cu, comutator de timp și senzor de umiditate Dalap 100 BFZW 12 este un bun ajutor pentru, îndepărtarea umidității în încăperile în care, există riscul contactului electric cu apă. Este potrivit pentru instalarea directă deasupra căzii de baie sau cabinei de duș. Ventilator cu comutator de timp și senzor de umiditate care, gândește la ventilație în locul dvs.

  În prezent vândut

  268,00 lei TVA

  225,21 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41067
  4250622627727
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator de baie cu panou frontal la 12V cu, comutator de timp și senzor de umiditate Dalap 100 BFZW 12 este un bun ajutor pentru, îndepărtarea umidității în încăperile în care, există riscul contactului electric cu apă. Este potrivit pentru instalarea directă deasupra căzii de baie sau cabinei de duș în așa-numita zonă nr. 1. Ventilatorul este echipat cu comutator de timp și senzor de umiditate care, gândește la ventilație în locul dvs.

  Pentru ventilator este necesar să se utilizeze transformator (nu este inclus în pachetul standard) pentru a converti 230V la 12V.

  Avantajele ventilatorului de baie la 12V cu comutator de timp și senzor de umiditate Dalap 100 BFZW 12:

  • senzor de umiditate cu opțiune de comutare de la 60 la 90% umiditate relativă
  • funcționare în condiții de siguranță, și în zone în care există riscul de contact cu apă și șocuri electrice
  • comutator de timp cu interval de setare de la 2 până la 30 de minute
  • funcționare silențioasă și durată lungă de viață
  • design discret cu panou frontal care se potrivește în orice baie sau toaletă
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design discret

  Panoul frontal alb, fără inscripții și logo-uri, ascunde perfect "corpul" ventilatorului. Prin urmare, puteți să-l instalați în orice baie, toaletă sau bucătărie unde doriți să păstrați un stil natural fără elemente perturbatoare.

  Montarea pe perete sau în tavan

  Acest ventilator de baie la 12V cu comutator de timp și senzor de umiditate este perfect pentru instalarea directă deasupra cada de baie, duș, chiuvetă sau bucătărie. Puteți să-l montați pe perete sau în tavan.

  Controlul comutatorului de timp a ventilatorului

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Controlul senzorului de umiditate (higrostat)

  Ventilatorul de baie conține higrostat la care setați, la ce umiditate a aerului să pornească (interval 60 - 90% umiditate relativă). La comutatorul de timp, care se află în interiorul ventilatorului, setați timpul cât timp doriți să funcționeză ventilatorul.
  Higrostat înregistrează că umiditatea din încăpere, a depășit limita setată și pornește ventilatorul, care funcționează atâta timp cât a fost setat la comutatorul de timp. După trecerea timpului selectat, ventilatorul se oprește. Dacă umiditatea este încă ridicată, modul se repetă din nou.

  Pentru ventilație de până la 3 metri

  Deși ventilatorul de baie la 12V cu comutator de timp și senzor de umiditate Dalap 100 BFZW 12 cu motor de calitate, acesta este proiectat pentru distanțe mai scurte a conducte de ventilație. Funcționalitate ideală pentru ventilație obțineți de până la 3 metri.

  Fără eliberare fenoli în aer

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 100 BFZW 12 este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Accesorii adecvate pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Valva antiretur care previne revenirea mirosurilor nedorite și a refluxului de aer înapoi în încăpere.
  Transformator pentru a converti tensiunea 230V la 12V.

  Conectarea

  1. Conectați mai întâi transformatorul la rețeaua electrică. Apoi conectați ventilatorul la acesta.
  2. Demontați capacul frontal al ventilatorului și demontați capacul central, sub care se află unitatea electronică cu 3 pini liberi.
  3. Cele două din lateral sunt marcate "wave" = fază constantă și zero (poziția nu contează), iar cea din mijloc este marcată "ST" = fază comutată. A se vedea diagrama de mai jos.  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate.

  Atenție 

  Aparatul este destinat pentru curent alternativ (AC) de 12 V. Acest ventilator nu este potrivit pentru funcționarea cu curent continuu (DC) de 12V. 

  Fisa tehnica

  Diametru100 mm
  Debit de aer (m³/óra)77
  Presiune statică (Pa)30
  Presiune acustică (dB/3m)32
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,59 kg
  Temperatura de funcționare (°C)max +40 °C
  Viteza (rot/min)2200
  Putere nominală (W)14
  Curentul nominal (A)1,5
  Tensiune (V)12
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)34
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model100 BFZW 12
  VersiuneCu panou frontal
  AplicareBucătărie, birou, baie, toaletă, living
  Comutator de timpDa
  Senzor de umiditateDa
  MontarePerete
  AxialDa
  La 12VDa

  Videoclipuri