megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de acoperiș cu motor EC Dalap BATRON PROFI Ø 285 mm, 1750 m³/h

  Ventilator de acoperiș cu motor EC economic în culoare negru, Dalap BATRON PROFI 250 (Ø 285 mm) cu debit 1750 m³/h este proiectat pentru, montarea pe acoperiș unde este necesară o soluție mai bună pentru, economisirea energiei eletrice și a sistemelor de ventilație controlate.
  Motorul EC reduce consumul de energie de 1,5x până de 3x cu, zgomot redus și în același timp, asigură performanță ridicată.

  2 Bucăți

  5 266,00 lei TVA

  4 425,21 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  9152
  4250622617193
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator de acoperiș cu motor EC economic în culoare negru, Dalap BATRON PROFI Ø 285 mm cu debit 1750 m³/h este proiectat pentru, montarea pe acoperiș unde este necesară o soluție mai bună pentru, economisirea energiei eletrice și a sistemelor de ventilație controlate.
  Dacă aveți nevoie de un ventilator de acoperiș care este și economic, acest model cu motor EC este alegerea potrivită. Motorul EC reduce consumul de energie de 1,5x până de 3x cu, zgomot redus și în același timp, asigură performanță ridicată.
  Proprietățile sale sunt deosebit de importante atunci când sunt utilizate în zone publice, cum ar fi restaurante, bănci, zone rezidențiale, supermarket-uri, bazine de înot sau parcuri acvatice, precum și în zone rezidențiale etc.

  Design

  Corpul ventilatorului este în culoare negru și, este fabricat din oțel acoperit cu polimeri.

  Motorul

  Ventilator de acoperiș Dalap BATRON PROFI 250 este echipat cu, eficiență ridicată comutat electronic motor de curent continuu cu rotor extern. Rotorul are lame curbate înapoi. Motorul EC este fără frecare iar, uzura componentelor cum ar fi un comutator, sunt înlocuite de o placă electronică fără întreținere.
  Motorul EC este controlat convenabil cu gamă largă de viteze și performanțe ridicate. Eficiența acestui motor este de până la 90% și reprezintă un avantaj incontestabil al motoarelor comutate electronic. Grad de protecție a motorului este IPX4.

  Controlul

  Pentru un control ușor a turației puteți utiliza regulator de turație. Ventilatorul poate fi de asemenea controlat prin software pe calculator.

  Exemplu de montare

  Ventilator cu motor EC este montat pe acoperiș plat direct deasupra conductei de ventilație, fixat ferm pe suprafață plană, folosind suportul de montaj. Găurile de pe suportul de montaj asigură o fixare sigură a ventilatorului și, împiedică astfel intrarea apei sau a zăpezii în puțul de ventilație.

  Vă recomandăm în timpul instalării să, asigurați spațiu suficient pentru întreținerea ventilatorului.

  Conectarea electrică și instalarea trebuie să fie efectuate în conformitate cu, manualul și schema de conexiuni la blocul de borne.

  Fisa tehnica

  Diametru285 mm
  Debit de aer (m³/óra)1750
  Presiune statică (Pa)300 - 1100
  Presiune acustică (dB/3m)47
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate16 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-25 °C până +50 °C
  Viteza (rot/min)3580
  Putere (W)485
  Curentul nominal (A)2,8
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)X4
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareNegru
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe
  ModelBATRON PROFI 250
  MaterialMetal (finisaj polimer)
  VersiuneCu motor EC
  AplicareRestaurante, baruri, cafenele, clădiri industriale, spalatorie, depozite
  MontareAcoperiș
  RadialDa
  Durata de viață40.000 ore