megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de acoperiș Dalap ALBATRO Ø 213 mm, 900 m³/h

  Ventilator de acoperiș Dalap ALBATRO 225 (Ø 213 mm) cu debit 900 m³/h în culoarea neagră este, proiectat pentru montarea pe toate tipurile de acoperișuri, și este de asemenea potrivit pentru puțuri de ventilație verticală.

  2 Bucăți

  1 514,00 lei TVA

  1 272,27 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  9112
  4250622616875
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator de acoperiș Dalap ALBATRO Ø 213 mm cu debit 900 m³/h în culoarea neagră este, proiectat pentru montarea pe toate tipurile de acoperișuri, și este de asemenea potrivit pentru puțuri de ventilație verticală.
  Utilizarea sa își găsește în principal, în sisteme de ventilație din clădiri industriale și comerciale. Este folosit, de exemplu, în piscine, spitale, depozite, restaurante, clădiri de birouri, dar și în case rezidențiale, blocuri și centre comerciale etc.

  Design

  Corpul ventilatorului este în culoare negru și, este fabricat din oțel acoperit cu polimeri.

  Motorul

  Motorul ventilatorului este asincron monofazat cu elice și, echipat cu protecție termică împotriva supraîncălzirii cu repornire automată și, rulmenți cu bile pentru durată de viață foarte lungă. Elicea are lame curbate înapoi. Turbina este echilibrată dinamic pentru, funcționare perfectă și zgomot redus. Motorul are grad de protecție IPX4.

  Controlul

  Controlul turației line și în trepte poate fi asigurat, atunci când se utilizează un regulator de turație sau, transformator regulator de turație.

  Exemplu de montare

  Ventilatorul este montat direct deasupra puțului (sistemului de ventilație) conductei și, fixat ferm pe acoperiș cu suprafața plană prin, intermediul suportului de montaj. Pentru montarea pe un acoperiș plat trebuie folosit un suport pentru a împiedica pătrunderea apei sau a zăpezii în puțurile de ventilație.

  Conectarea electrică și instalarea trebuie să fie efectuate în conformitate cu, manualul și schema de conexiuni la blocul de borne.

  Fisa tehnica

  Diametru213 mm
  Debit de aer (m³/óra)900
  Presiune statică (Pa)510
  Presiune acustică (dB/3m)49
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate7,1
  Temperatura de funcționare (°C)-25 °C până +60 °C
  Viteza (rot/min)2650
  Putere nominală (W)135
  Curentul nominal (A)0,6
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)X4
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareNegru
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelALBATRO 225
  MaterialMetalic (finisaj polimer)
  AplicareRestaurante, centre comerciale, clădiri industriale, hale de producție
  MontareAcoperiș
  RadialDa
  Durata de viață40.000 ore