megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de acoperiș Dalap ARKAS Ø 200 mm, 950 m³/h

  Aveți nevoie să ventilați spații diferite și să sprijiniți performanța sistemelor de distribuție a aerului condiționat? Ventilator de acoperiș Dalap ARKAS 200 cu diametru de 200 mm este alegerea potrivită. Este potrivit pentru montare pe orice tip de acoperiș și, poate fi ușor asamblat la conductă de Ø 200 mm. Corpul ventilatorului este fabricat din oțel cu pulverizare polimeri.

  Peste 10 bucăți

  1 129,00 lei TVA

  948,74 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  9161
  4250622617285
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Aveți nevoie să ventilați spații diferite și să sprijiniți performanța sistemelor de distribuție a aerului condiționat? Ventilator de acoperiș Dalap ARKAS 200 cu diametru de 200 mm este alegerea potrivită. Este potrivit pentru montare pe orice tip de acoperiș și, poate fi ușor asamblat la conductă de Ø 200 mm. Corpul ventilatorului este fabricat din oțel cu pulverizare polimeri. Partea de jos a ventilatorului este, cu tablă din oțel subțire pentru o mai bună fixare.

  Montarea

  Ventilatorul este montat pe acoperiș direct deasupra, conductei de ventilație sau a puțului și, este fixat ferm pe suprafața plană cu ajutorul tablei din oțel. Conectarea electrică și instalarea trebuie să fie efectuate în conformitate cu, manualul și schema de conexiuni la blocul de borne.

  Motorul

  Motor monofazat cu rotor extern și cu elice care are lamele curbate înapoi. Este echipat cu protecție termică împotriva supraîncălzirii cu repornire automată. Motorul este cu rulmenți cu bile pentru o durată lungă de viață. Pentru funcționare fără probleme și, funcționare corectă cu zgomot redus, fiecare lamelă a elicei ventilatorului este echilibrată dinamic în timpul montări. Gradul de protecție a motorului este IPX4.

  Accesorii

  Pentru reglarea ventilatorului puteți achiziționa, regulator de turație cu instalare pe perete sau, în perete.

  Fisa tehnica

  Diametru200 mm
  Debit de aer (m³/óra)950
  Presiune statică (Pa)535
  Presiune acustică (dB/3m)48
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate7,7 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-25 °C până +50 °C
  Viteza (rot/min)2705
  Putere nominală (W)154
  Curentul nominal (A)0,67
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)X4
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareNegru
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelARKAS 200
  MaterialMetal (finisaj polimer)
  AplicareRestaurante, centre comerciale, clădiri industriale, hale de producție
  MontareAcoperiș
  RadialDa
  Durata de viață40.000 ore