megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu clapetă antiretur, senzor de umiditate și presiune mai mare Ø 80 mm, orizontal

  Ventilator de baie radial cu, senzor de umiditate, clapetă antiretur și presiune înaltă pentru distribuția aerului în, conductele de ventilație mai lungi de Ø 80 mm. Ventilatorul are panou frontal alb care se potrivește aproape în fiecare baie, în timp ce rulmenții cu bile asigură durată de viață lungă și pentru funcționare continuă. Un avantaj în plus reprezintă clapeta antiretur integrată.

  Peste 10 bucăți

  958,00 lei TVA

  805,04 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  385
  4824032010952
  24 luni
  Vents
  scroll

  Descriere produse

  Ventilatorul de baie radial cu senzor de umiditate, clapetă antiretur și presiune înaltă de diametru 80 mm este proiectat pentru evacuarea aerului din încăperi rezidențiale sau comerciale cum ar fi birouri, cabinete, magazine, băi, dușuri, toalete, bucătării etc. Datorită parametrilor săi, acest ventilator este proiectat pentru ventilație cu lungimi mai mari și fără pierderi mai mari de presiune.

  Motorul

  Datorită rulmenților cu bile, ventilatorul este potrivit pentru o funcționare continuă. Ventilatorul vă permite să controlați debitul de aer prin, selectarea uneia dintre cele două viteze ale motorului sau, prin achiziționarea unui regulator de turație de 300W și 400W. Acest ventilator este prevăzut cu clapetă antiretur (previne revenirea aerului înapoi când ventilatorul este oprit).

  Montarea

  Ventilatorul este proiectat pentru a fi instalat în perete, poate fi rotit și cu capacul frontal în timpul instalării și ajustat.

  Senzorului de umiditate (higrostat)

  Ventilatorul de baie conține higrostat la care setați, la ce umiditate a aerului să pornească (interval 60 - 90% umiditate relativă). La comutatorul de timp, care se află în interiorul ventilatorului, setați timpul cât timp doriți să funcționeză ventilatorul. Higrostat înregistrează că umiditatea din încăpere, a depășit limita setată și pornește ventilatorul, care funcționează atâta timp cât a fost setat la comutatorul de timp. După trecerea timpului selectat, ventilatorul se oprește. Dacă umiditatea este încă ridicată, modul se repetă din nou.

  Comutatorul de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul cu interval de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Conectarea ventilatorului

  Conectarea necesită cunoașterea în direcția electrice. Există riscul de electrocutare sau deteriorarea ventilatorului dacă conexiunea este greșită. Pentru conectare aveți nevoie de șurubelniță mică cu cap plat și 10 minute de timp liber.

  După demontarea părții frontale a ventilatorului, veți vedea blocul de distribuție cu 4 borne. Pe partea interioară a corpului ventilatorului găsiți diagramă de conectare a ventilatorului. Conectarea nu este dificilă, dacă nu sunteți sigur cum să vă conectați, încredințați unui persoane calificate.

  Fisa tehnica

  Diametru80 mm
  Debit de aer (m³/óra)63 / 102
  Presiune statică (Pa)340
  Presiune acustică (dB/3m)30 / 35,2
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate2,67 kg
  Temperatura de funcționare (°C)max +50 °C
  Viteza (rot/min)1350 / 1830
  Putere nominală (W)17 / 27
  Curentul nominal (A)0,14 / 0,18
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)55
  Numărul de viteze a motorului2
  CuloareAlb
  ZnačkaVents
  ModelVN-1D 80 H
  VersiuneCu clapetă antiretur
  AplicareBaie, toaletă, pivniță, spălătorie
  Senzor de umiditateDa
  MontareTavan
  RadialDa
  Clapetă antireturDa
  Durata de viață40.000 ore

  Accesorii