megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu jaluzele automate, comutator de timp și senzor de umiditate Ø 125 mm, motor puternic

  Utilizați puterea și funcțiile utile ale celui mai puternic ventilator de pe piață din categoria sa. Ventilatorul de baie Dalap 125 LVZW are jaluzele automate care înlocuiește clapeta antiretur, cu comutator de timp și higrostat. Acest ventilator casnic este astfel un ajutor eficient în, evacuarea aerului din încăperi rezidențiale și nerezidențiale, cum ar fi bucătării, băi, toalete, birouri mici, etc.

  În prezent vândut

  366,00 lei TVA

  307,56 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41116
  4250622614116
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Utilizați puterea și funcțiile utile ale celui mai puternic ventilator de pe piață din categoria sa. Ventilatorul de baie Dalap 125 LVZW este echipat cu jaluzele automate care înlocuiește clapeta antiretur, cu comutator de timp și senzor de umiditate - higrostat. Acest ventilator casnic este astfel un ajutor eficient în, evacuarea aerului din încăperi rezidențiale și nerezidențiale, cum ar fi bucătării, băi, toalete, birouri mici, etc.

  Avantajele ventilatorului de baie cu higrostat și comutator de timp Dalap 125 LVZW:

  • comutator de timp cu ajustare de la 2 până la 30 minute
  • senzor de umiditate (higrostat) reglabil 60 - 90% umiditate relativă
  • nu aveți nevoie de clapetă antiretur - integrată jaluzele automată
  • debit de aer mare 232 m3/h comparativ cu ventilatoarele concurente de același diametru
  • motor patentat cu rulmenți cu bile, durată de viață până la 40 000 de ore
  • operarea fără eliberarea fenoli
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design curat care nu deranjează

  La proiectarea acestui ventilator de baie, ne-am gândit nu numai la funcțiile inteligente, ci și la aspectul elegant. Partea frontală este prevăzută cu jaluzele automate cu grilă pe care nu veți găsi nici o inscripție sau logo. Acasă în baie sau în birou, ventilatorul nu va fi niciodată neplăcut.

  Performanță 100% pe perete și în tavan

  Motorul patentat cu rulmenți cu bile, cu cea mai mare performanță de pe piață din clasa sa vă, asigură funcționalitate și performanță fiabilă, oriunde instalați ventilatorul de baie pe perete și în tavan.

  Pentru conducte de până la 5 metri lungime

  Ventilatorul de baie Dalap 125 LVZW cu, comutator de timp și higrostat este unul dintre vârfurile de performanță, dar este proiectat pentru evacuarea umezeali prin conducte care, nu depășesc lungimea de 5 metri. Pentru alte aplicații nu garantăm performanță perfectă. Pentru conducte mai lungi, utilizați ventilatoare în conductă.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Controlul senzorului de umiditate (higrostat)

  Ventilatorul de baie este echipat cu higrostat, la care puteți regla cu ușurință nivelul de umiditate (interval 60 - 90% umiditate relativă). La comutatorul de timp, care se află în interiorul ventilatorului, setați timpul cât timp doriți să funcționeză ventilatorul.

  Higrostat înregistrează că umiditatea din încăpere, a depășit limita setată și pornește ventilatorul, care funcționează atâta timp cât a fost setat la comutatorul de timp. După trecerea timpului selectat, ventilatorul se oprește automat. Dacă umiditatea este încă ridicată, modul se repetă din nou.

  Jaluzele automate, cel mai bun înlocuitor a clapetei antiretur

  Ventilatorul Dalap 125 LVZW este echipat cu, jaluzele automate care previne revenirea aerului care a fost evacuat. După pornirea ventilatorului, jaluzele automate se deschid automat după 30 de secunde. Când ventilatorul este oprit, jaluzele automate se închide în același timp. Astfel îndeplinește funcția clapetei antiretur, pe care altfel ar trebui să o instalați în spatele ventilatorului sau în conductă.

  Aer curat fără eliberarea fenolilor

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 125 LVZW este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Accesorii pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 15 minute

  1. Scoateți capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)232
  Presiune statică (Pa)63
  Presiune acustică (dB/3m)37
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,75 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)2400
  Putere nominală (W)30
  Curentul nominal (A)0,13
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  Performanță mai mareDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model125 LVZW
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicareCabană, subsol, baie, pivniță
  Comutator de timpDa
  Senzor de umiditateDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Durata de viață40.000 ore

  Videoclipuri