megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu jaluzele automate, comutator de timp și senzor de umiditate Ø 150 mm, economic și silențios

  Ventilați baie, toaletă, bucătărie sau alte spații private și comerciale cu costuri mai mici și niveluri foarte scăzute de zgomot. Acesta este ventilator de baie Dalap 150 LVZW ECO susținut de motorul economic patentat. Pentru o mai mare comoditate, contribuie comutator de timp, senzor de umiditate - higrostat și jaluzele automate care, înlocuiesc clapeta antiretur.

  6 Bucăți

  400,99 lei TVA

  336,97 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41138
  4250622614338
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilați baie, toaletă, bucătărie sau alte spații private și comerciale cu costuri mai mici și niveluri foarte scăzute de zgomot. Acesta este ventilator de baie Dalap 150 LVZW ECO susținut de motorul economic patentat. Pentru o mai mare comoditate, contribuie comutator de timp, senzor de umiditate - higrostat și jaluzele automate care, înlocuiesc clapeta antiretur.

  Avantajele ventilatorului de baie cu higrostat și comutator de timp Dalap 150 LVZW ECO:

  • funcționare economică și silențioasă care nu deranjează (doar 35 dB(A))
  • consum redus de energie electrică
  • jaluzele automate, înlocuirea clapetei antiretur
  • comutator de timp de la 2 până la 30 de minute
  • senzor de umiditate reglabil pentru operații de la 60-90% umiditate relativă
  • fără eliberare de fenol
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design simplu

  Ventilatorul de baie cu jaluzele automate pe partea din față, este fără inscripții sau logo-uri. Prin urmare, după instalarea în orice baie, toaletă, bucătărie sau birou, aproape nul veți înregistra - completă stilul vizual uniform al camerei.

  Silențios și economic pe perete și în tavan

  Motorul economic patentat este proiectate în așa fel, încât să-și îndeplinească funcția sa în, eliminarea umezelii prin perete și tavan. Prin urmare, vă puteți baza pe ventilator de baie pentru, al putea instala în orice poziție.

  Pentru conducte de ventilație de până la 4,5 metri

  Ventilator de baie cu senzor de umiditate și comutator de timp este, proiectat pentru a evacua umezeala prin conducte care nu depășesc 4,5 metri. Pentru conducte mai lungi, alegeți ventilatoare pentru a obține funcționalitatea dorită.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Controlul senzorului de umiditate (higrostat)

  Ventilatorul de baie conține higrostat la care setați, la ce umiditate a aerului să pornească (interval 60 - 90% umiditate relativă). La comutatorul de timp, care se află în interiorul ventilatorului, setați timpul cât timp doriți să funcționeză ventilatorul.

  Higrostat înregistrează că umiditatea din încăpere, a depășit limita setată și pornește ventilatorul, care funcționează atâta timp cât a fost setat la comutatorul de timp. După trecerea timpului selectat, ventilatorul se oprește. Dacă umiditatea este încă ridicată, modul se repetă din nou.

  Aer curat, fără eliberare de fenol

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 150 LVZW ECO este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Accesorii pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 15 minute

  1. Scoateți capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  Debit de aer (m³/óra)240
  Presiune statică (Pa)88
  Presiune acustică (dB/3m)35
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,99 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)1904
  Putere nominală (W)22,8
  Curentul nominal (A)0,147
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model150 LVZW ECO
  VersiuneCu jaluzele automate
  Comutator de timpDa
  Senzor de umiditateDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa

  Videoclipuri