megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu jaluzele automate și comutator de timp Ø 100 mm, economic și silențios

  Ventilați eficient și în același timp fără zgomot și economic. Ventilator Dalap 100 LVZ ECO cu motor economic, cu consum redus de energie și silențios decât, concurenții din aceeași clasă. Confortul dvs. este îmbunătățit cu, jaluzele automate care înlocuiesc clapeta antiretur și, cu comutator de timp, care permite ventilatorului să ventileze baie, toaletă, bucătărie și încăperi comerciale, și după oprire.

  Peste 30 de bucăți

  242,00 lei TVA

  203,36 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41111
  4250622614062
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilați eficient și în, același timp fără zgomot și economic. Ventilator de baie Dalap 100 LVZ ECO este echipat cu motor economic, cu consum redus de energie care consumă mult mai puțină energie și, are funcționare silențioasă decât concurenții din aceeași clasă. Confortul dvs. este îmbunătățit în continuare cu, jaluzele automate care înlocuiesc clapeta antiretur și, cu comutator de timp, care permite ventilatorului să ventileze baie, toaletă, bucătărie și încăperi comerciale, și după ce a fost oprit. Ventilatorul este proiectat pentru conducte de ventilație până la 2,5 metri.

  Avantajele ventilatorului de baie și toaletă Dalap 100 LVZ ECO cu comutator de timp:

  • comutator de timp reglabil de la 2 până la 30 de minute
  • jaluzele automate, fără a fi nevoie de clapetă antiretur
  • zgomot redus și consum de energie datorită motorului patentat
  • durată lungă de viață, fiabilitate și durabilitate
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design practic și curat

  Indiferent dacă ventilatorul de baie economic și cu comutator de timp Dalap 100 LVZ ECO, instalați acasă în baie, toaletă, birou sau alt spațiu comercial, vă puteți baza pe design simplu și discret - partea frontală cu jaluzele automate nu conține inscripți sau logo-uri.

  Jaluzele automate, înlocuiește pe deplin clapeta antiretur

  Ventilatorul Dalap 100 LVZ ECO este echipat cu jaluzele automate care, preveni revenirea aerului care a fost deja ventilat. După pornirea ventilatorului, jaluzele automate se deschid automat după 30 de secunde. Când ventilatorul este oprit, jaluzele automate se închid în același timp. Acesta îndeplinește funcția clapetei antiretur, pe care altfel ar trebui să instalați în spatele ventilatorului sau în conductă.

  Numai aer curat, fără fenoli

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 100 LVZ ECO este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Pentru evacuare prin perete și tavan

  Instalați ventilatorul în baie sau toaletă în tavan și perete, și puteți fi sigur că va evacua în mod eficient în ambele poziții. Motorul patentat, economic, se va descurca cu ușurință.

  Ventilator pentru conducte de ventilație de până la 2,5 metri

  Ventilatorul de baie economic Dalap 100 LVZ ECO cu jaluzele automate este, proiectat pentru conducte de ventilație care nu depășesc lungimea de 2,5 metri - ceea ce vă oferă cea mai bună performanță. Pentru distanțe mai lungi utilizați ventilatoare în conducte.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea butonului de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Accesorii pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 15 minute

  1. Dezasamblați capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru100 mm
  Debit de aer (m³/óra)70
  Presiune statică (Pa)32
  Presiune acustică (dB/3m)26
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,65 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)1715
  Putere nominală (W)7,9
  Curentul nominal (A)0,043
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model100 LVZ ECO
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicareBaie, garaj, atelier, toaletă, living
  Comutator de timpDa
  MontarePerete
  AxialDa

  Videoclipuri